Kop Keersluis

Vlissingen Verkoop gestart
Van € 365.000 tot € 895.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (30 beschikbaar)
  • Wonen 78 tot 161 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Kop Keersluis

Bijzondere kenmerken:
- Energielabel A+++
- Inclusief warmtepomp en zonnepanelen (eigendom)
- Warmte terugwinning
- Hoge isolatiewaarde
- Inclusief complete badkamer
- Lage energielasten

Dit alles kenmerkt project Kop Keersluis als een uiterst duurzaam project.

Rust of reuring, het is aan u.

De aangename zilte zeelucht, het rustgevende geluid van aanrollende golven, de directe nabijheid van binnen- en uitvarende schepen en de magnifieke uitzichten over Walcheren. Dit en meer vindt u in woonproject Kop Keersluis in Vlissingen. Misschien wel dé kans om uw diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: wonen aan de Zeeuwse kust.

Op de hoek van de Paul Krugerstraat en De Willem Ruysstraat verrijst straks het appartementencomplex Kop Keersluis bestaande uit 58 appartementen. Er is een breed aanbod beschikbaar, van vrije sector huur tot koop en van woon-werklofts tot 2-laags penthouses.

Vlissingen is een gezellige stad, gelegen aan de monding van de Westerschelde. De omgeving wordt gewaardeerd om zijn gemoedelijkheid, weidse uitzicht en haar 2 kilometer lange promenade. In de zomer kunt u hier ultiem genieten op de vele terrassen aan de boulevard. Maak een lange strandwandeling en laat u verwonderen door de uitgestrekte zee en open duinlandschap. Uiteraard is het niet alleen op het vasteland goed vertoeven, maar bent u ook zo op het (open) water. Uw eigen boot kunt u aanmeren in één van de jachthavens die Vlissingen rijk is.

In Vlissingen is een ruim aanbod van winkels en sportfaciliteiten. Vanwege de idyllische ligging aan het water vallen hier ook sporten onder als windsurfen, zeilen of kanoën. De rijke historie van Vlissingen komt terug in de te bezoeken forten en bunkers. Een breed aanbod aan musea, zoals het Zeeuws Maritiem muZEEum en Panorama Walcheren kan worden afgewisseld met de reptielenzoo Iguana. Oftewel, u hoeft zich geen dag te vervelen in het bruisende Vlissingen!

Vanuit Vlissingen is er een directe treinverbinding naar onder andere Middelburg, Rotterdam, Den Haag en zelfs Amsterdam. Per veerboot is de aan de overkant van het water gelegen Breskens te bereiken. Ook met de auto kunt u alle kanten op en is België vlakbij.

Uw woonwensen kunnen in Kop Keersluis binnenkort zomaar werkelijkheid worden. Mocht u vragen hebben, ons team staat u graag te woord.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juni 2022
Verwachte start bouw mei 2024
Verwachte oplevering september 2024

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project zijn er nog 30 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kop Keersluis

Van € 365.000 tot € 895.000 v.o.n.