Hooghkamer Singels 4 de Eilanden

Voorhout
Van € 658.000 tot € 830.580 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (1 beschikbaar)
  • Wonen 148 tot 179 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 227 tot 434 m²

Project Hooghkamer Singels 4 de Eilanden

Luxe eilandwoningen

16 schitterende tweekappers en 4 vrijstaande villa’s aan het water

Verdeeld over twee eilanden komen er 16 twee-onder-een-kapwoningen en 4 villa’s. De woningen liggen allemaal aan de buitenrand en in het hart van het eiland komt een groen plantsoen. Kom aanrijden en voel gelijk die ontspanning. Uw auto parkeert u op uw eigen riante kavel. Er is ruimte voor 2 auto’s. Groene haagjes sieren de voortuinen om het chique karakter te benadrukken en het rustige straatbeeld te versterken.

De woningen hebben de uitstraling van een luxe woning in de duinen. Bij het ene eiland worden de woningen wit gestuukt, bij het andere lichtgrijs. Zo zijn de eilanden net even anders en toch familie van elkaar. Dat geeft veel rust. De hoofdvorm van de woningen zijn nagenoeg gelijk aan elkaar. Toch zijn er volop verschillen in details, kleur en kaprichting en juist deze subtiele variatie geeft de Eilanden haar charme. Er zijn woningen met erkers en veel huizen hebben een veranda. Wordt u eigenaar van een stuk eiland waar de oevers natuurlijk vriendelijk zijn en de tuin speelse hoogteverschillen heeft?

De woningen hebben allemaal een eigentijdse rustige uitstraling. Dankzij de grote ramen is het overal heerlijk licht. De tweekappers, woningtypes Duinroos en Duinriet, zijn vanaf 148 tot 161 m² groot. De vrijstaande villa’s type Zeewinde hebben een woonoppervlakte vanaf 168 m². We kunnen dus rustig stellen dat u altijd riant woont. En dan die vrijheid. Wakker worden met een kop koffie in de tuin. Kabbelend water, wat eendjes die voorbij komen, dauw op het gras en verder niets. Rust! Het ultieme eilandgevoel. Bekijk de verschillende woningtypes en ontdek waar uw hart sneller van gaat kloppen.

Singels - Hooghkamer
Fijn buiten wonen. Dat is wat u in Singels doet. In deze laatste fase van Hooghkamer te Voorhout woont u op een heerlijke plek met veel water, voorzien van natuurlijke oevers en een rijkdom aan flora en fauna. Een deel van de woningen in deze buurt, waaronder de villa’s en twee-onder-een-kapwoningen, ligt direct aan de Molentocht: een brede watergang die het schitterende woongebied flankeert.

Foto's

Omgeving

Voorhout, verrassend veelzijdig!

Voorhout. Honderden jaren geleden nog een kleine nederzetting met enkele tientallen huizen, vandaag de dag een veelzijdige woonplaats voor ruim 15.000 inwoners. De rijke historie van dit Zuid-Hollandse dorp leeft zichtbaar voort in de eeuwenoude dorpskern en monumenten als Slot Teylingen en park Het Overbosch. Tegelijkertijd zorgen nieuwe bebouwing, het brede voorzieningenaanbod en de natuurrijke omgeving voor een unieke, hedendaagse dynamiek.

Alles dichtbij
In Voorhout heeft u alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum Voorhout aan het Jacoba van Beierenhof. En in de gezellige Herenstraat vindt u de bekende winkelketens, maar bijvoorbeeld ook een lokale kantoorboekhandel, een kaaswinkel en een speciaalzaak in woonaccessoires. Verder vindt u in Voorhout diverse sportverenigingen, (basis)scholen, kinderopvang en medische voorzieningen.

Naar buiten!
Bent u graag buiten? Dan voelt u zich in de landelijke omgeving van Voorhout ongetwijfeld thuis. Op de nabijgelegen Kagerplassen kunt u heerlijk zeilen, roeien, kanoën of varen. Leg ook eens aan bij het eiland Lakerpolder, voor een dijkwandeling met uitzicht over de plassen.
Zin in een dagje strand? Op fietsafstand van Voorhout liggen de stranden van Noordwijk, Katwijk en de Wassenaarse Slag.

Voorhout is ideaal gelegen in het hart van de Bollenstreek, omgeven door mooie en pittoreske plaatsen als Sassenheim, Lisse, Noordwijkerhout, Hillegom en Warmond. Tegelijkertijd is de dynamiek van de Randstad binnen handbereik. Zo rijdt u in een kwartier naar Leiden, voor een middagje shoppen of om te genieten van het bruisende uitgaansleven. Ook Schiphol, Amsterdam en Den Haag zijn snel te bereiken.

Trein en bus
Reist u liever met het openbaar vervoer? Vanaf station Voorhout staat u binnen twintig minuten op Haarlem CS en in een half uur op Den Haag CS. Amsterdam en Rotterdam liggen op respectievelijk drie kwartier en een uurtje ‘treinen’. Het busvervoer is in Voorhout eveneens goed geregeld. Verschillende buslijnen brengen u naar onder meer Hillegom, Sassenheim, Noordwijk, Katwijk, Leiden, Wassenaar en Den Haag.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

De Leeuw Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 071-405 16 16

Max de Makelaar

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0252-214243
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing