Kavels in Overbeek

Voorthuizen Bouw gestart
Van € 315.000 tot € 875.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 23 (14 beschikbaar)
  • Wonen 175 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 606 tot 832 m²

Project Kavels in Overbeek

In de nieuwe villawijk aan de rand van Voorthuizen

Van Kavel naar Droomhuis!

Woongeluk zit in kleine details… hoe fantastisch en uniek is het dan om uw eigen droomhuis naar eigen wensen en ideeën te realiseren! In het nieuwbouwplan Overbeek aan de rand van de wijk Blankensgoed Noord te Voorthuizen kunt u deze wens op hele korte termijn in vervulling laten gaan.

Deze ruim opgezette woonwijk wordt in 2 fases ontwikkeld. De eerste fase omvat 23 unieke kavels voor het realiseren van prachtige vrijstaande woningen, ieder met een eigen identiteit. De eerste kavels worden medio mei 2020 al bebouwd. De kavels, elk met een eigen situering, mogelijkheden, zichtlijnen en met een grootte variërend van ca. 600 tot ca. 830 m².

Als toekomstig eigenaar krijgt u de vrijheid om binnen de ruim gestelde kaders vanuit het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan uw ‘eigen’ droomwoning te realiseren. U kunt uw woning en tuin helemaal naar uw smaak inrichten. Nieuw is een gevoel van fris, puur, mooi.

Nieuw is echt helemaal van u zelf. Onbeschreven en onaangetast. In plan Overbeek is dit allemaal mogelijk mede omdat er geen architect- en aannemersverplichtingen gelden.

Echter is het wel mogelijk om u volledig te laten ontzorgen in dit proces van voorbereiding en keuzes maken. In samenspraak met Van de Kolk Bouw uit Garderen en Boxxis Architecten, EVE Architecten of een architect naar keuze is het mogelijk om op basis van impressies van alle mogelijke woningtypes, van traditionele architectuur tot moderne strakke vormgeving, de ontwerp-procedure, ontwikkeling en voorbereidingen voor het startbouw moment uit handen te geven.

Overige informatie:
• Iedere kavel heeft een eigen kavelpaspoort waarin beschreven staat wat de mogelijkheden zijn voor de ontwikkeling en realisatie van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan.
• De kaveloppervlaktes zijn circa maten, meer- of minder grond zal niet worden verrekend.
• Levering kan plaatsvinden na het bouwrijp maken van het plangebied in medio mei 2020.
• Voorwaarden inzake hagen, parkeerplaatsen op eigen erf etc. zijn uitgewerkt in een concept akte van levering en op te vragen bij de verkopend makelaar.
• Rentedatum: 01-06-2020.

Verkoopinformatie:
Voor de verkoop van deze wijk, welke in 2 fases zal plaatsvinden, hebben Midden Nederland Makelaars en Drieklomp Makelaars en Rentmeesters hun handen in één geslagen. Zij hebben beide jarenlang ervaring met het adviseren en begeleiden van nieuwbouwprojecten. Dit aangevuld met ruime kennis en ervaring van Voorthuizen en de omgeving, vormen zij samen een enthousiast team en zijn voor de toekomstige kopers de perfecte sparringpartner.

Foto's

Omgeving

Waarom kiezen voor Voorthuizen?

Voorthuizen, ook wel ‘de entree van de Veluwe’ genoemd, is bij wandelaars en fietsers zeer geliefd. De natuur rondom Voorthuizen is werkelijk prachtig. Lekker zo vanuit huis wandelend ‘Het Wilbrinkbos’ in of kiest u één van de vele fietsroutes om de omgeving te verkennen.

In de uitgestrekte bossen kunt u op zoek naar de edelherten, reeën en zwijnen. Dit zijn er nog maar drie van de “grote vijf” van de Veluwe!

Een prachtig dorp, gelegen dichtbij de A1 in het midden van het land. Zo zijn de grote steden als Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk binnen een kwartier bereikbaar, maar ook bent u binnen een uur in Amsterdam.
In het dorp is alles op fietsafstand. Daarnaast zorgt het treinstation Barneveld Noord (4 km) en bushalte de Punt ervoor dat u in directe verbinding staat met Ede, Amersfoort en de Randstad.

Recreatiegebied Zeumeren (waterskiën) en zwembad De Heuvelrand zijn op fietsafstand bereikbaar. Ook kunt u in Voorthuizen diverse sporten beoefenen, zo zijn er o.a. voetbal-, tennis-, volleybal- en korfbalverenigingen en zijn er in de regio meerdere golfbanen.

Wilt u lekker een hapje eten of een ijsje halen? Op het Bunckmanplein kunt u op de zonnige dagen heerlijk op het terras zitten. Op dit centrale plein wordt tevens wekelijks een warenmarkt gehouden met in de zomer evenementen als Voorthuizen Straalt, de Braderie, Voortbruisen en de kermis. Voorthuizen is altijd in beweging. Voorthuizen Groeit!

Naast het ruime aanbod aan winkels, restaurants en supermarkten liggen de scholen op korte afstand. De royaal opgezette wijk Overbeek, grenzend aan ‘Het Wilbrinkbos’ ligt eigenlijk overal dichtbij. Zo wilt u wonen…

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2020
Start bouw maart 2020

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing