Waalre - De Keizer

Waalre Verkoop gestart
Van € 315.000 tot € 699.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 33 (5 beschikbaar)
  • Wonen 97 tot 188 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 101 tot 362 m²

Project Waalre - De Keizer

Meer dan de helft van de woningen zijn verkocht!

Op het terrein van de voormalige kisten- en speelgoedfabriek “De Keizer” op de hoek van de Gestelsestraat en de Prunellalaan in het centrum van Aalst ontstaat een nieuw ongedwongen en karakteristiek woongebied. Het plan is dan ook vernoemd naar deze voormalige fabriek, “de Keizer”. De woningen zullen worden vormgegeven als een interpretatie van een typische dorpse bebouwing. Hierbij valt te denken aan een klassieke architectonische uitstraling.

Het plan bestaat in totaal uit 33 grondgebonden woningen. Het woningprogramma omvat 9 tussenwoningen, 10 hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kap woningen en 8 vrijstaande woningen. Alle woningen worden gasloos opgeleverd waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Hiermee bent u klaar voor de toekomst! 10 woningen zullen worden ondergebracht in de verhuur.

Het plan ligt in een prettige woonwijk op loopafstand van het centrum van het dorp Aalst. Met de auto bent u binnen enkele ogenblikken op de snelweg. Met de fiets bent u binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven. Tevens bevinden zich recreatie, sport en natuur binnen handbereik. Hierbij valt te denken aan de groene omgeving van de Tongelreep.

Interesse?
Indien u in aanmerking wenst te komen voor een woningen neem dan contact op met ons kantoor via dan wel telefonisch 040 2692530.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2020

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Waalre - De Keizer

Van € 315.000 tot € 699.000 v.o.n.