Residentie Moller

Waalwijk
Van € 1.750 tot 2.650 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 47 (17 beschikbaar)
  • Wonen 94 tot 294 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5

Project Residentie Moller

ZORGELOOS LEVEN, WONEN IN KLASSE!
Service Residentie Moller is gevestigd in het voormalige Dr. Mollercollege gelegen aan de Burgemeester Moonenlaan, een schitterende locatie in hartje Waalwijk. Dit oude monumentale schoolgebouw dateert van 1953 en is omgetoverd tot een prachtige Residentie waar u zorgeloos kunt wonen in een luxe sfeer. Precies zoals u al gewend bent. Het gebouw is gesitueerd rondom een prachtige tuin die u gelegenheid biedt om te genieten van het buitenleven. Er zijn 47 ruime appartementen gerealiseerd, ieder met een eigen terras of balkon, gelegen aan de prachtige binnentuin. Buiten blijven de oude en markante details behouden, die het gebouw zo zijn charme blijven geven. Service Residentie Moller staat voor Zorgeloos leven, wonen in Klasse!

SAMEN GENIETEN VAN HET LEVEN
Wonen in een appartement in Service Residentie Moller betekent wonen op sterrenniveau, luxe en comfort en genieten van het leven.

COMFORTABEL WONEN OP TOPNIVEAU
Het gebouw is gesitueerd rondom een prachtige tuin die u gelegenheid biedt om te genieten van het buitenleven. Aan alles is gedacht. Er is twaalf uur per dag een hostess aanwezig, service op topniveau, een gezellige lounge ruimte, fitnessfaciliteiten en er zijn zelfs hotelkamers waar uw (klein)kinderen of vrienden kunnen blijven overnachten.

EEN SCHITTERENDE LOCATIE IN HARTJE WAALWIJK
U gaat wonen op één van de mooiste locaties van Waalwijk, recht tegenover het park en het centrum met haar winkels, theater en restaurants.

STIJLVOL, INSPIREREND EN GEZELLIG!
De gemeente telt ruim 47.000 inwoners en ligt in het groen, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, op de grens tussen zand (Brabant) en klei (Holland). In het centrum van Waalwijk vindt u een veelzijdig aanbod van winkels en horecagelegenheden. Van stijlvolle interieurwinkels tot en met inspirerende modezaken, kleine boetiekjes en grote ketens. Waalwijk kent ook vele gezellige terrasjes en sfeervolle restaurants. Kortom; Waalwijk heeft veel te bieden voor iedereen!

VIND UW HUURAPPARTEMENT, OF KOM IN CONTACT MET DE RESIDENTIE
Staete helpt u graag. Iedere woonsituatie is uniek en verdient de grootst mogelijke zorg. Wij denken vooruit en helpen je bij de volgende stap. Ook als je daar zelf (nog) niet over hebt nagedacht.

Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite:

Wilt u de appartementen komen bekijken?
Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 47 huizen in dit project zijn er nog 17 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Residentie Moller

Van € 1.750 tot 2.650 /mnd