Carmelietenhof Waspik

Waspik Verkoop gestart
Van € 342.500 tot € 445.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (2 beschikbaar)
  • Wonen 111 tot 115 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 163 tot 245 m²

Project Carmelietenhof Waspik

NOG 1 HOFWONING BESCHIKBAAR!

N.B. verwachte start bouw Q2 2023

Op een bijzondere en historische plek, omringd door groen en monumentale gebouwen, ontstaat het Carmelietenhof in Waspik. Een plek met karakter en het beste van twee werelden: verleden en heden ontmoeten elkaar hier. De charme én levendigheid van een begijnhof komen hier in optima forma samen.

Het Carmelietenhof bestaat uit 21 levensloopbestendige woningen: 7 patiowoningen en 14 hofwoningen. Al deze woningen zijn ruim, duurzaam, gasloos en eenvoudig uit te breiden. De woningen zijn tijdloos en markant tegelijk. Met ruim voldoende woonoppervlak en alle ruimte om u heen, treft u hier alles wat uw woonhart begeert. Als u in een sociale en veilige leefomgeving van een zorgeloze toekomst wilt genieten, is het Carmelietenhof een uitstekende keuze.

GASLOOS EN ENERGIEZUINIG WONEN
Spaar het milieu, bespaar zelf

De gasvoorraad is eindig en daardoor ontstaat steeds meer behoefte aan duurzame energie. Een cv-ketel en gasfornuis zijn inmiddels verleden tijd in nieuwbouwwoningen en dat is beter voor het milieu. Alle woningen van Carmelietenhof worden daarom gasloos uitgevoerd en zijn daarmee klaar voor de toekomst!

De woningen worden voorzien van een lucht/water warmtepompsysteem voor warm tapwater, verwarming en topkoeling. Daarnaast beschikken de woningen in basis over een aantal zonnepanelen. Voor een hogere energieopwekking kunt u optioneel kiezen voor uitbreiding van het aantal zonnepanelen. De
keuken krijgt een krachtstroom aansluiting voor een elektrische kookplaat in plaats van een gasaansluiting. Voor optimaal wooncomfort wordt niet alleen de begane grond maar ook de eerste verdieping en zolder (m.u.v. ­vlieringen) voorzien van een energiezuinige vloerverwarming. Door toepassing van twee thermostaten kan de temperatuur op de begane grond en de eerste verdieping/zolder apart geregeld worden. Een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmterugwinning (WTW) zorgt voor verversing van de binnenlucht en een gezond binnenklimaat!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Carmelietenhof Waspik

Van € 342.500 tot € 445.000 v.o.n.