Baetenhof 8 woningen Tungelroy

Weert Bouw gestart
Van € 299.000 tot € 318.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)
  • Wonen 112 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 210 tot 409 m²

Project Baetenhof 8 woningen Tungelroy

Nieuw wonen in het Weerter kerkdorp Tungelroy!

Let op: de getoonde indeling en prijs van kavel 7 t/m 10 betreffen de levensloopbestendige variant. De getoonde indeling en prijs van kavel 11 t/m 16 betreffen de gezinsvariant. De woning is uitvoerbaar in een levensloopbestendige variant of in een gezinswoning, neem voor informatie over de indelingen en prijzen contact op met de makelaar!

Aan Baetenhof in het Weerter kerkdorp Tungelroy zijn door CRE-DEVELOPMENT 8 moderne energieneutrale tweekappers ontwikkeld. Het totale plan Baetenhof biedt ruimte voor in totaal 18 woningen, waarvan 4 zelfbouwkavels en 14 projectwoningen.

De 8 woningen zijn uitvoerbaar in een gezinswoning en/of een levensloopbestendige variant.

Energiezuinig en duurzaam
De woningen zijn volledig gasloos en zeer energiezuinig, met een EPC 0,0 geeft dit een energielabel A++++. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en standaard uitgevoerd met zogenoemde Lage Temperatuur Verwarming (d.m.v. vloerverwarming) en hardhouten kozijnen (duurzaam geteeld) met HR++ beglazing. De woningen zijn tevens voorzien van zonnepanelen.

Meer weten? Download de brochure en plan een afspraak in met onze makelaars voor het verkrijgen van meer informatie over het nieuwbouwplan, de woningen en alles wat er bij het aankopen van een nieuwbouwwoning komt kijken!

Omgeving

Tungelroy is een kerkdorp gelegen tussen de midden Limburgse stad Weert en Stramproy. Het is van oorsprong een agrarisch kerkdorp. Er wonen ongeveer 700 mensen in de kern en 330 in het bijbehorende buitengebied. Tungelroy kent een hechte gemeenschap en een rijk verenigingsleven met onder andere Scouting Tungelroy, Fanfare ‘St. Jan’, Voetbalclub ‘Crescentia’ en Carnavalsvereniging ‘De Bokkeriejers’. Daarnaast is Tungelroy bekend van de natuurgebieden ‘Tungelroyse Wallen’ en ‘de Krang’. Beide natuurgebieden maken deel uit van de ecologische hoofdstructuur ‘Kempenbroek’. De Sint Annamolen, de Sint Barbarakerk en de in oude glorie herstelde Romeinse brug over de Tungeloryse beek benadrukken het dorps en historisch karakter. Wonen in Tungelroy is wonen in het groen. Het dorp heeft een goede basisschool en een veel bezochte Multi Functionele Accommodatie (M.F.A. ‘Kimpeveld’). Bewoners van Tungelroy genieten van de rust die het dorp uitstraalt en de natuurgebieden die als een groene wal rond het dorp gelegen zijn.

Winkels liggen op een steenworp/korte afstand nabij Stramproy (3 km) en Weert (5km). Stramproy beschikt over vrijwel alle sociaal-maatschappelijke voorzieningen zoals huisartsen, supermarkten en kledingwinkels. De stad Weert biedt alles wat u van een middelgrote stad mag verwachten zoals goed voortgezet onderwijs en een NS station.

Wonen in Tungelroy is vooral genieten van de rust en ruimte die hier nog vanzelfsprekend is.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw februari 2020
Start verkoop november 2020

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Saelmans Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0495-533893
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Baetenhof 8 woningen Tungelroy

Van € 299.000 tot € 318.500 v.o.n.