Weertervaart Appartementen Suffolkhouse

Weert Verkoop gestart
Van € 421.000 tot € 876.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (5 beschikbaar)
  • Wonen 95 tot 207 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Weertervaart Appartementen Suffolkhouse

De luxe van een appartement vlakbij de stad, met zeeën van ruimte en volop natuur om je heen. Een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en twee of drie riante slaapkamers, grenzend aan een prachtige loggia met uitzicht op het water of de groene omgeving. In de half verdiepte kelder berg je spullen op en laat je je auto veilig achter op je eigen parkeerplek. De twee penthouses op de bovenste verdieping zijn zelfs nog rianter, beschikken over twee parkeerplaatsen én zijn voorzien van een prachtig dakterras. Dat is wonen op zijn best in Weert!

Project Weertervaart ligt aan de Suffolkweg. Een verwijzing naar het 1st. Battalion van het Engelse Suffolk Regiment dat Weert in 1944 bevrijd heeft. Vandaar ook de naam ‘Suffolk House’ voor het appartementencomplex.

Omgeving

Weertervaart is gelegen aan de Zuid-Willemsvaart, op loopafstand van het centrum van Weert. Via de Stadsbrug loop je direct de singel op, waar de eerste gezellige terrasjes al naar je lonken. Duik de binnenstad in om te winkelen bij zowel landelijke ketens als lokale ondernemers of haal je verse boodschappen op de drukbezochte weekmarkt. Een lekker ijsje, een kopje koffie of een stuk echte Weertervlaai: in het centrum van Weert is het genieten geblazen!

Ook wanneer je in de wijde omtrek van Weert moet zijn, is Weert een uitstekende uitvalsbasis om je te settelen. Via de A2 en het intercitystation ben je supersnel in Eindhoven, Roermond of zelfs de Randstad. En dat terwijl de grenzen van zowel België als Duitsland op een steenworp afstand liggen! Waar je echter ook heengaat, in Weert kom je thuis. Je krijgt energie van deze plek, waar het water stroomt en de stad bruist. Van sportscholen tot restaurants in allerlei smaken, een heerlijk subtropisch zwembad en diverse natuurgebieden – je bent in Weert overal van voorzien. Kinderen volgen zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs en zelfs vervolgopleidingen en voor medische zorg kun je terecht in het Sint Jans Gasthuis in het centrum.
Allemaal op loop- of fietsafstand van jouw thuishaven in Weertervaart!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop september 2021
Verwachte start bouw april 2022

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Dwars Makelaars | Qualis

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0495-537599
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Weertervaart Appartementen Suffolkhouse

Van € 421.000 tot € 876.000 v.o.n.