Weertervaart

Weert Bouw gestart
Van € 436.125 tot € 630.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (1 beschikbaar)
  • Wonen 110 tot 145 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 163 tot 414 m²

Project Weertervaart

Weertervaart, jouw thuishaven in Weert.

Soms beleef je zo’n moment waarop alles lijkt te kloppen. Ken je dat? Een geluksgevoel overvalt je, ook al duurt het soms maar even. Er is een manier om dát gevoel elke dag te beleven. Hier, in Weertervaart. Een nieuwe woonwijk waar echt alles op z’n plek valt. Je woont aan het water én in de stad. De beleving van de boulevard en de binnenstad zijn dichtbij, maar je geniet ook van een autoluwe straat zonder doorgaand verkeer. De schaal is perfect. Met 17 woningen is Weertervaart groot genoeg voor een ruimtelijke opzet en compact genoeg om je buren te leren kennen. Het leven stroomt, het leven kabbelt. In Weertervaart bepaal je helemaal zelf of je zin hebt in rust of activiteit. Een moment voor jezelf of een beetje gezelligheid. In Weertervaart heb je het allemaal zelf in de hand. Want alles is voorhanden. Dat is wonen op zijn best in Weert.

Een woning voor nu én in de toekomst
Die vind je in Weertervaart. Een moderne woonwijk aan het water, vlakbij de stad. De ideale thuishaven voor wie
geniet van zowel het stadse leven als de natuur. Voor wie geniet van thuiswerken, maar net zo gemakkelijk op de A2 richting Eindhoven of in de intercity naar Maastricht wil zitten. Voor wie groter wil gaan wonen of juist kleiner, maar hoe dan ook comfortabel. In Weertervaart vind je precies wat je zoekt. 5 vrijstaande woningen, 7 kadewoningen, 5 pleinwoningen en 17 ruime appartementen vormen één geheel. Van de stijlvolle architectuur tot het hoge afwerkingsniveau, de grote ruimtes binnen en het vele groen buiten: alles klopt. Nu én later, want jij beslist hoe je jouw plek in Weertervaart inricht. Kies ervoor om de leefruimte van je pleinwoning anders in te delen, zodat je geniet van het comfort van een extra slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping. Of laat een lift installeren in je kadewoning, zodat je ook wanneer traplopen moeilijk wordt kunt blijven profiteren van het genot van wonen aan het kabbelende water én dichtbij de bruisende stad. In Weertervaart valt alles op z’n plek!

• Een oase van rust, vlakbij het stadscentrum
• Elke dag genieten aan de boulevard
• Levensloopbestendig wonen
• Nagenoeg energieneutraal
• Alle voorzieningen in de buurt

Vrijheid, rust en ruimte. Dichtbij de stad.

Foto's

Omgeving

Waterwonen, in hartje Weert.

Weertervaart is gelegen aan de Zuid-Willemsvaart, op loopafstand van het centrum van Weert. Via de Stadsbrug loop je direct de singel op, waar de eerste gezellige terrasjes al naar je lonken. Duik de binnenstad in om te winkelen bij zowel landelijke ketens als lokale ondernemers of haal je verse boodschappen op de drukbezochte weekmarkt. Een lekker ijsje, een kopje koffie of een stuk echte Weertervlaai: in het centrum van Weert is het genieten geblazen!

Ook wanneer je in de wijde omtrek van Weert moet zijn, is Weert een uitstekende uitvalsbasis om je te settelen. Via de A2 en het intercitystation ben je supersnel in Eindhoven, Roermond of zelfs de Randstad. En dat terwijl de grenzen van zowel België als Duitsland op een steenworp afstand liggen!

Waar je echter ook heengaat, in Weert kom je thuis. Je krijgt energie van deze plek, waar het water stroomt en de stad bruist. Van sportscholen tot restaurants in allerlei smaken, een heerlijk subtropisch zwembad en diverse natuurgebieden – je bent in Weert overal van voorzien. Kinderen volgen zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs en zelfs vervolgopleidingen en voor medische zorg kun je terecht in het Sint Jans Gasthuis in het centrum. Allemaal op loop- of fietsafstand van jouw thuishaven in Weertervaart!

Aan het water in Weertervaart valt alles op z'n plek.

Daar waar je aan de vaart en onder de groene bomen volledig tot rust komt. Wandel na een fijne werkdag in je ruime thuiskantoor langs het kabbelende water en haal in de stad een ijsje voor op de terugweg. Fiets nog even naar de sportvereniging in de buurt, pik een terrasje om de hoek of eindig je dag met een gezellige buurtbarbecue in Weertervaart!

Jouw thuishaven, om trots op te zijn. Met de schittering van het water aan je voeten, rustgevende natuurgeluiden in je oren en een bourgondisch gezellige stad aan de horizon. In Weertervaart profiteer je van het beste van twee werelden: een moderne en gezellige woonwijk in het groen, vlakbij het stadscentrum. Auto’s uit het zicht en toch dicht in de buurt. Niets dan stijlvolle architectuur en weelderige natuur om je heen, maar toch alle voorzieningen die je nodig hebt op loop- of fietsafstand. Dat is wonen op zijn best in Weert!

De schittering van het water aan je voeten.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juni 2021
Start bouw februari 2022
Verwachte oplevering februari 2023

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Weertervaart

Van € 436.125 tot € 630.000 v.o.n.