Laarveld - Fase 3

Weert In voorbereiding
Van € 350.000 tot € 510.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 57 (57 beschikbaar)
  • Wonen 98 tot 151 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 189 tot 511 m²

Project Laarveld - Fase 3

Heerlijk wonen in natuurlijk Laarveld

Laarveld is een fijne, nieuwe wijk ten noorden van Weert. Wat Laarveld typeert, is kwaliteit: kwaliteit van de leefomgeving, de zeer ruime opzet van de woningen en de wijk en de aanwezigheid van veel groen. Landelijk wonen met een streekeigen karakter, te herkennen aan het hoven- en buurtenmodel.

Als je het hebt over het beste van beide werelden, dan is het Laarveld: je hebt de ruimte
om je heen, de stad in de buurt en alles wat je nodig hebt dichtbij. Supermarkten, scholen en verenigingen vind je op loop- of fietsafstand. Nu heb je de kans om met z’n tweeën of het hele gezin heerlijk te gaan leven in één van de unieke 5 vrijstaande of 30 geschakelde woningen. Het huis en de directe omgeving... daar gaat iedereen blij van worden.

De kinderen spelen buiten of zien vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Voor jezelf is het heerlijk thuiskomen na een dag werken en in het weekend geniet je van je nieuwe, fijne plek. Gooi de tuindeuren open en geniet van een kopje koffie of thee op het terras of in je tuin. Voor de wekelijkse boodschappen ga je naar de nabijgelegen wijk Boshoven of naar de stad.

Gezellig shoppen, even naar de kroeg, een terrasje pikken of een avondje uit op de Oelemarkt doe je in het nabijgelegen centrum. Binnen een paar minuten ben je via Ringbaan-Noord met de auto op de A2 en ga je naar elke windrichting die je wilt: Eindhoven, Venlo, Roermond of Maastricht. Wat heeft een mens nog meer nodig? Ieder zijn eigen plek, waar je je helemaal kunt ontplooien, voorzien van alle comfort en, als je het hebt over duurzaamheid, klaar voor nu en de toekomst.

Meer informatie en inschrijven? Ga dan snel naar

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop december 2021

Woningtypen

Van de 57 huizen in dit project zijn er nog 57 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Laarveld - Fase 3

Van € 350.000 tot € 510.000 v.o.n.