Terpeleane Wier, vrije bouwkavel

Wier Verkoop gestart
€ 67.522 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 1 (geen beschikbaar)
 • Wonen 999 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 728 m²

Project Terpeleane Wier, vrije bouwkavel

De kavel
Uw eigen woning bouwen op een riante kavel van 713 m², rustig gelegen aan de rand van het dorp? De kavel aan de Terpeleane is dé plek om uw droomhuis te realiseren! De kavel is te bereiken via de Terpeleane, een doodlopende en kindvriendelijke straat. In samenwerking met uw eigen architect of aannemer is het mogelijk om zelf uw eigen huis te ontwerpen. De woning dient te voldoen aan de eisen die gesteld zijn in het beeldkwaliteitsplan, geldend voor deze locatie.

Het dorp
Wier is een pittoresk terpdorpje met ruim 200 inwoners, gelegen in het noordwesten van Friesland, gemeente Menameradiel. Het dorp kent een bruisend verenigingsleven en de voorzieningen, zoals het kaatsveld, theeschenkerij “de Brinkhoeve”, de speeltuin en de bushalte zijn op loopafstand. Gedurende het jaar worden er in het dorpshuis “d’ âld Skoalle” diverse activiteiten georganiseerd voor alle inwoners. Door de aanleg van een sluis ligt Wier sinds 2013 ook aan de Elfsteden vaarroute. De aangenaam landelijke sfeer die Wier uitademt wordt nog eens benadrukt door het natuurschoon van het Friese landschap in de omgeving. De nabij gelegen dorpen Minnertsga en Berlikum vervullen een centrumfunctie op het gebied van voorzieningen zoals supermarkten, basisscholen en bibliotheken.

Bereikbaarheid
Wier ligt centraal tussen Minnertsga, Sint-Annaparochie, Sint-Jacobiparochie en Berlikum. Er zijn goede aansluitingen met de A31 en daarnaast is er een busverbinding naar Leeuwarden, Pietersbierum en Zurich.

Interesse?
Wanneer u interesse in deze bouwkavel heeft, is het mogelijk om via ons kantoor de uitgebreide informatie op te vragen. Vervolgens kunt u een vrijblijvende optie op de kavel krijgen en heeft u rustig de tijd om uit te zoeken of u op deze locatie uw droomwoning wilt realiseren.

Uw makelaar: Anne-Esther Alstein

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2017

Woningtypen

Er zijn geen huizen in dit project beschikbaar

 • Bouwkavel

  Bouwgrond € 67.522 v.o.n.
  • wonen 999 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Terpeleane (Bouwnr. 1) Verkocht onder voorbehoud wonen € 67.522 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Makelaardij Friesland | Qualis

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 058-2449100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Terpeleane Wier, vrije bouwkavel

€ 67.522 v.o.n.