Zuidbroek fase 3 Nijhuis

Wierden Bouw gestart
Van € 450.920 tot € 482.497 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 44 (8 beschikbaar)
  • Wonen 164 tot 181 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 237 tot 378 m²

Project Zuidbroek fase 3 Nijhuis

Heb je je zinnen gezet op een mooie woning in de populaire wijk Zuidbroek in Wierden? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want de bouw van Zuidbroek fase 3 is gestart! De rijwoningen en levensloopbestendige woningen zijn uitverkocht, maar er zijn nog wel een paar twee-onder-een-kap woningen beschikbaar! Benieuwd hoe de woningen eruitzien en waar ze liggen op de kaart? Bekijk dan de project website: zuidbroekwierden.nl. Blijvend vrij uitzicht over het park met een grote tuin of juist meer woonruimte in een extra brede twee-onder-een-kap woning, vanaf eind dit jaar worden ze al opgeleverd!

De website zuidbroekwierden.nl is aangevuld met alle informatie die je nodig hebt, zoals plattegronden, prijzen en technische informatie.

Voor meer informatie en de beschikbaarheid van de kavels kun je contact met ons opnemen.

Foto's

Omgeving

Wijk met verbinding
De setting van Zuidbroek is dorps en de mensen zijn er gemoedelijk. Fijn toch, als je goed contact hebt met je buren en af toen eens een praatje met elkaar kunt maken! Van oud tot jong, je komt hier alle leeftijden tegen. De kleintjes kunnen zich uitleven in de speeltuin en op de speeltoestellen die verspreid staan door de wijk. Ook is er een trapveldje waar lekker gevoetbald kan worden.

Perfecte bereikbaarheid
Wil je eropuit? Vanuit de wijk ben je op de fiets in 5 minuutjes al in het centrum van Wierden en met de auto rijd je vanuit jouw nieuwe woning in 10 minuten naar hartje Almelo. De wijk heeft in elk opzicht de ideale ligging. Stap je voor je werk dagelijks in de auto? Geen enkel probleem. Je rijdt hier direct de snelweg en bent in no-time in Hengelo, Enschede, Zwolle of Deventer.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2022
Start bouw juli 2023

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing