Villapark Wijchen

Wijchen
Van € 423.500 tot € 809.100 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (7 beschikbaar)
  • Wonen 181 tot 193 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 915 tot 1.171 m²

Project Villapark Wijchen

Villapark Wijchen: wonen zoals jij dat wilt

Rust, ruimte en vrijheid. En zelf je droomwoning realiseren. Dat is het recept van Villapark Wijchen. In deze prachtige groene omgeving woon je straks in de door jouw bedachte woning. Wil je een vrij uitzicht of juist gezellig midden in de woonwijk wonen? De kavelkeuze is geheel aan jou. Heb jij interesse in één van de laatste 3 vrije kavels in Villapark Wijchen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek er wie weet bouw jij hier straks jouw droomhuis.

Alle ruimte voor droomwensen
Zelf bepalen of je de woonkamer aan de voorzijde wil of aan de achterzijde. Een prachtige erker, een bijkeuken of een extra (slaap)kamer op zolder? In Villapark Wijchen kan je een droomhuis ontwerpen naar eigen wens. Voor alle kavels geldt dat er voldoende ruimte is voor jouw droomwensen. Of je nu kiest voor een dubbele garage, een erker aan je woonkamer of een kleine fruitgaard in je achtertuin. Wij denken graag mee bij het realiseren van je droomwoning. Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld: jij kiest zelf een woonstijl en indeling en wij bouwen je villa. Heb je ontwerp-, maar minder bouwtalent? Dan verenigen we onze krachten. Natuurlijk kun je ook alles zelf doen; je ontwerpt én bouwt zelf.

Een kavel uitzoeken. Tijdens de informatiedagen of op afspraak kan je geïnformeerd worden over de bouwkavels, de bebouwingsmogelijkheden en over de aankoop van een kavel onder voorbehoud verkoop van je eigen woning. Kom langs bij Driessen Makelaardij in Wijchen of bel naar 024 649 0100 en laat je informeren.

Bereikbaarheid Villapark Wijchen
Villapark Wijchen is goed bereikbaar én ligt in een mooie groene omgeving in het zuiden van Wijchen. Het dorpse leven zorgt voor een rustgevende sfeer. Heb je meer behoefte aan levendigheid? Dan ben je zo in het naastgelegen Nijmegen. Het beste van 2 werelden dus.

Openbaar vervoer en fiets
Wijchen heeft een eigen treinstation, ten noorden van Villapark Wijchen. Makkelijk om de regio én het land in te reizen. Je staat binnen 10 minuten op Centraal Station Nijmegen en binnen een halfuur in hartje Den Bosch. Op de fiets ben je snel in een van de leuke dorpen in de buurt of in de mooie groene omgeving.

Met de auto
Er lopen twee snelwegen langs Wijchen: de A50 (Arnhem-Den Bosch) en de A73 (Nijmegen - Venlo). Vanuit Villapark Wijchen rijd je snel de provinciale weg N324 op richting Nijmegen. Of pak aan de andere kant van de wijk de N845 richting de A50 zodat je vlot in Oss staat. Fijn als je bijvoorbeeld een dagje wilt shoppen in de grote steden.

Wijchen goed voorzien
Leven tussen stad en rust, met alles in de buurt. Dat kenmerkt Wijchen. Er is hier voldoende aanbod in onderwijs, gezondheidszorg, cultuur, sport en recreatie. Ook in de buurt van jouw nieuw te bouwen woning. Handig, want voor de dagelijkse voorzieningen hoef je je vertrouwde omgeving echt niet uit.

Omgeving

De gemeente Wijchen, centraal genesteld in het land van Maas en Waal, telt inmiddels zo'n 42.000 inwoners en is ontstaan in 1984 uit de vroegere gemeenten Batenburg, Bergharen en Wijchen. Wijchen heeft veel te bieden als het gaat om wonen. De wijken en buurten hebben hun eigen karakter en talloze mogelijkheden om dat wonen tot een plezier te maken.

Aan de zuidkant van Wijchen ligt Kerkeveld, een fraaie nieuwbouwwijk met een grote variatie aan woningen. De wijk heeft zich ontwikkeld tot een plek waar het mooi en rustig wonen is. Het fraaie deelplan De Gamert, waar al vele prachtige villa's en landhuizen zijn gerealiseerd, krijgt een bijzondere uitbreiding met De Gamert-West, een buurt met louter vrijstaande villa's en landhuizen. Het wordt met recht een van de mooiste plekken in Kerkeveld.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Driessen Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 024-6490100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Villapark Wijchen

Van € 423.500 tot € 809.100 v.o.n.