Wonen in 't Roadhuus

Wildervank
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)

Project Wonen in 't Roadhuus

Wonen in 't Roadhuus !

Karakter aan de buitenzijde en comfort en sfeer aan de binnenzijde, het kan in Wildervank met deze energiezuinige appartementen op een top-lokatie !

Het voormalige gemeentehuis van Wildervank heeft jaren dienst gedaan als een maatschappelijke rots in het Veengebied, na de samenvoeging met gemeente Veendam heeft het pand de sociale dienst gehuisvest. Nu is het tijd voor een nieuwe invulling.

Om deze nieuwe woonwens in te vullen zijn de 5 appartementen allen verschillend van karakter, zo heeft de een meer interne ruimte, waarop de ander weer een eigen toegang heeft. Maar voorop staat dat de uitstraling van het pand aan de buitenzijde behouden blijft en zo het karakter van het bouwjaar 1891 behoud. De monumentale status aan de buitenzijde blijft behouden, maar de binnenzijde wordt aangepast aan huidige maatstaven en wensen.

Bijzonder is dat ook naar de nieuwe bewoner wordt geluisterd, zo zijn er mogelijkheden om na de koop de woning naar eigen smaak af te bouwen. Maar ook kan het zijn dat de projectontwikkelaar besluit om een aantal appartementen te verhuren, mocht daar ook vraag naar zijn.

Op dit moment lopen de afspraken met bouwers en installateurs, waardoor er nog geen vaste koopprijs en huurprijs kan worden afgegeven de verwachting is dat we daar in september meer informatie over kunnen verstrekken.

Foto's

Omgeving

Het complex is uitstekend gelegen t.o.v. uitvalswegen naar N33 en A7, zo zijn Groningen - Assen - Delfzijl en Duitsland binnen 30 minuten te bereiken.

Wildervank beschikt over allerlei voorzieningen, zo zijn supermarkt, dokter, wijkwinkelcentrum, sportvelden en sporthal gelegen op circa 5 minuten,
Veendam beschikt over een trein-/busstation een uitgebreid winkelassortiment, theater/cultuurcentrum van Beresteijn en is op ca 10 minuten gelegen. Maar ook recreatiegebied Borgerswold is met fiets of met een heerlijke wandeling goed te bereiken.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 5 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Ommeland Makelaardij en Assurantiën

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0598 350700
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in 't Roadhuus

Prijs op aanvraag