Olde Warring

Winsum (GR) Verkoop gestart
Van € 265.000 tot € 274.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (geen beschikbaar)
  • Wonen 87 tot 95 m²
  • Aantal kamers 3

Project Olde Warring

Zorgeloos, duurzaam en onderhoudsarm wonen

In Winsum, nabij het centrum, komen 3 fraaie woongebouwen met elk 5 appartementen.
Het geheel wordt ruim opgezet op de plek waar voorheen Garage Warringa gevestigd was.

Ook aan de omgeving is gedacht, rondom de woongebouwen wordt veel groen aangelegd en er worden parkeerplaatsen gecreëerd. Vlak achter de woongebouwen loopt het prachtige Winsumerdiep met het hoogholtje (hoge voetbrug), de Jeneverbrug. Zowel het centrum van Winsum met een divers winkelaanbod als het treinstation liggen op korte loopafstand.

De appartementen in opvallende stijl met hoge dakpanvlakken, doen denken aan de mooie bouwstijl van de Amsterdamse School. De appartementen zijn 86 tot 95 vierkante meter groot én hebben 2 slaapkamers en een buitenruimte op het zuiden of zuidwesten met veel mogelijkheden om onder alle weersomstandigheden van het uitzonderlijke uitzicht te genieten. Elk appartement heeft een berging op de begane grond. Ieder woongebouw heeft een inpandige lift, trapopgang en een gezamenlijke fietsenstalling. Tevens bevindt zich daar de installatie voor de energielevering. De appartementen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming. De zonnepanelen en warmtepompen leveren de energie.
Kortom, Olde Warring is klaar voor uw toekomst.

Klaar voor de toekomst
Vanzelfsprekend bouwen we duurzame, energiezuinige en onderhoudsarme appartementen. Door energiebesparende maatregelen te implementeren op het gebied van onder andere verlichting, isolatie en warmtesysteem blijven de energiekosten voor u als bewoner zeer laag.

Indeling
Elk gebouw heeft een centrale entree met beltableau en brievenbussen.
Vervolgens komt u in het portiek van waaruit u toegang heeft tot de gemeenschappelijke fietsenberging, de lift, het trappenhuis en de toegang naar het appartement op de begane grond. Vanuit de fietsenberging heeft u toegang tot uw eigen privé berging. De ruime appartementen zijn eenvoudig te bereiken per lift.

Indeling van de appartementen: middels de entree komt u in de centrale hal van het appartement, met toegang tot het toilet, de beide slaapkamers, badkamer, woonkamer, meterkast en de installatieruimte. De ramen rondom zorgen voor een perfecte lichtinval en geven een mooi uitzicht naar het centrum, het stationsgebied óf het Winsumerdiep. De woonkamer heeft een open keuken en middels openslaande deuren heeft u toegang tot het terras/balkon. Hier geniet u van de middag- en avondzon.
De badkamer is direct toegankelijk vanuit zowel de grote slaapkamer als de hal.

Het gebied rondom de woongebouwen zal met veel groen en parkachtig worden ingericht.
Als nieuwe bewoner heeft u de gelegenheid om mee te denken over de inrichting van de ruime groenstroken.

Alle informatie met betrekking tot de verkoop van deze 15 appartementen vindt u op oldewarring.nl

Kenmerken:
• Ruime, lichte appartementen
• Energiezuinig, onderhoudsarm en duurzaam
• Lage energielasten
• Goede parkeervoorzieningen
• Vloerverwarming
• VVE wordt opgericht

Disclaimer
Alle informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan de afbeeldingen en illustraties kunnen geen rechten worden ontleend.

• Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2019

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Olde Warring

Van € 265.000 tot € 274.000 v.o.n.