Hikkemieden

Wirdum (FR)
€ 117.600 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 9 (1 beschikbaar)
 • Wonen 200 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 590 m²

Project Hikkemieden

Wonen in Wirdum
Nog 1 beschikbare vrije kavel!
Alleen kavel 12 is nog beschikbaar.

Wirdum is een dorp in de gemeente Leeuwarden met bijna 1.000 inwoners. Gelegen op slechts acht kilometer van het centrum van de stad Leeuwarden. In het dorp zijn diverse bedrijven en ondernemers actief. Wirdum biedt u de rust en ruimte met op fietsafstand de stad. De nieuwe Haak om Leeuwarden geeft de bewoners een snelle verbinding richting Groningen en Amsterdam.

Plangebied Hikkemieden
Aan de zuidkant van het dorp Wirdum is het uitbreidingsplan Hikkemieden in ontwikkeling. In het plan is ruimte voor het realiseren van ongeveer 70 woningen, bestaande uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap-woningen en rijwoningen.

Let op: de kavelprijzen zijn kosten koper

Optietermijn:
Er kan vrijblijvend 1 maand een optie worden verstrekt. Bij een optieverlenging van 3 maanden dient de optant binnen één week na het nemen van deze optie een waarborgsom te storten van € 1.000,00 inclusief BTW. Dit bedrag zal bij het verlijden van de akte van Levering te betalen koopsom worden verrekend; over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed.
De waarborgsom vervalt aan gemeente Leeuwarden, indien het verlijden van gemelde akte door toedoen van de koper geen doorgang vindt, onverlet de verplichting van de koper tot vergoeding van hieruit voortvloeiende schade, indien deze meer mocht bedragen.

Voor vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen.

U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. Ons kantoor is iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Vrije kavels

  Bouwgrond € 117.600 v.o.n.
  • wonen 200 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 12) Onder optie wonen € 117.600 k.k.
  Bouwnummer (Bouwnr. 18) Verkocht wonen € 84.900 k.k.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hikkemieden

€ 117.600 v.o.n.