Natuurlijk Wissenkerke

Wissenkerke Verkoop gestart
Van € 309.500 tot € 525.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (7 beschikbaar)
  • Wonen 94 tot 109 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 130 tot 480 m²

Project Natuurlijk Wissenkerke

INFORMATIEDAG 8 juli 2023
Van 10:30 uur tot 12:30 uur
Locatie: Arianestraat Wissenkerke

Op de locatie van de voormalige sportvelden van Wissenkerke wordt hard gewerkt aan de realisatie van een duurzame wijk. Natuurlijk Wissenkerke biedt een groene en rustige omgeving op korte afstand van het Veerse Meer, Nationaal Park Oosterschelde en het Noordzeestrand. U kunt hier permanent wonen en dagelijks genieten van de recreatieve omgeving. Steden zoals Goes, Middelburg en Zierikzee zijn snel en eenvoudig te bereiken.

De wijk kent een grote diversiteit. Zo worden tussen- en hoekwoningen, 2/1-kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Deelprojecten als Ruiten 15, Ruiten 5, Karreveld werden reeds uitverkocht en zijn gerealiseerd of in aanbouw. Op het programma staan nog een aantal deelprojecten zoals De Zes Meesters, Emmahof en uiteraard nog een aantal mogelijkheden voor vrijstaande woningen.

INTERESSE?
Ben je geïnteresseerd in dit project en wil je in aanmerking komen voor één van deze prachtige woningen? neem contact op met Ruiterplaat Makelaardij.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoeksplicht.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Ruiterplaat Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0113 372474
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Natuurlijk Wissenkerke

Van € 309.500 tot € 525.000 v.o.n.