Hof van Leyland - Fase II

Woerden Verkoop gestart
Van € 385.000 tot € 795.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 41 (geen beschikbaar)
 • Wonen 122 tot 175 m²
 • Aantal kamers 5 tot 6
 • Perceel 151 tot 493 m²

Project Hof van Leyland - Fase II

De belangstelling voor dit project is erg groot gebleken. Nagenoeg alle woningen zijn verkocht. Voor de laatste woning zijn wij in gesprek met een kandidaat. Het is dan ook niet meer mogelijk om je aan te melden voor het project.

Heerlijk wonen op een plek waar de stad naadloos overgaat in de natuur. Bij de keuze voor een nieuwe woning wegen praktische voordelen als voorzieningen en bereikbaarheid vaak zwaar. Waarom kiezen als je het ook kan combineren? Hof van Leyland in Woerden biedt beide. De komende tijd zijn en worden hier diverse woningen gerealiseerd. Vanuit elke woning ervaar je het vele groen in de nieuwe wijk, heb je hier uiteenlopende voorzieningen bij de hand en Hof van Leyland is uitstekend bereikbaar. Kortom, een plek om samen naar uit te kijken en heerlijk te kunnen wonen in een rustige omgeving waar kinderen volop ruimte hebben om te spelen. Ben je er klaar voor om de nieuwe woningen van Hof van Leyland te ontdekken?

CENTRAAL GELEGEN
Eigenlijk heb je in Woerden alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen. Maar wellicht heb je soms even behoefte aan iets anders. Dat is door de ligging van Woerden helemaal geen probleem. Via de Utrechtsestraatweg en de Steinhagenseweg is er een goede aansluiting richting de doorgaande wegen die je leiden naar de A12. Binnen een mum van tijd sta je zo in hartje Utrecht en zelfs anders steden als Gouda, Leiden en zelfs Rotterdam zijn uitstekend en snel te bereiken. Aan jou de keuze! En dan is het wel zo fijn om te weten dat je altijd weer gezellig thuiskomt in je prachtige nieuwe woning op een heerlijke plek in Woerden.

Hof van Leyland is bereikbaar vanaf de Utrechtsestraatweg en de Fagellaan en bestaat uit twee verschillende deelgebieden, te weten De Groene Zoom en De Singel. Tussen deze twee deelgebieden is een gezellige ‘Kern’ gecreëerd.

DE GROENE ZOOM
De Groene Zoom is de overgang tussen Hof van Leyland en de bedrijven aan de Steinhagenseweg. Een brede, groene ecologische strook geeft de bewoners hier het idee dat ze in de natuur wonen. Aan deze Groene Zoom worden vele verschillende woningtypen gerealiseerd. Hoek- en eengezinswoningen in kleine korte woonblokken, elke met een eigen uitstraling, maar ook een riante vrijstaande villa en twee-onder-een-kapwoningen. Hierdoor ontstaat een zeer divers en groen straatbeeld.

DE KERN
Tussen De Groene Zoom en De Singel ligt de Kern. Ook binnen de kern van de tweede fase worden uiteenlopende woningen gerealiseerd. Woningen met ruime tuinen, waar je op mooie dagen heerlijk kan genieten.

DE SINGEL
Aan De Singel is deze diversiteit ook terug te vinden. Hier worden naast de sociale koopwoningen die in deze brochure besproken worden, ook enkele ‘vrije sector’ twee-onder-één-kapwoningen en een hoekwoning gerealiseerd.

DUURZAAMHEID
De transformatie van het voormalige Den Oudstenterrein naar Hof van Leyland is een duurzame herontwikkeling. Op gebiedsniveau met nieuwe functies en ruimte voor een prettig woonklimaat met openbaar groen, autovrije hofjes, fietsroutes waarbij de auto te gast is en een ecologische groenzone aan de rand van het plangebied. Ook wordt nadrukkelijk gekeken naar een duurzame oplossing voor de opvang en een gelijkmatige afvloeiing van hemelwater. Op woningniveau is Hof van Leyland duurzaam. Alle woningen binnen Hof van Leyland worden gasloos uitgevoerd. De koopwoningen worden met vloerverwarming verwarmd door middel van een luchtwarmtepompinstallatie en een laagtemperatuursafgiftesysteem. Uiteraard kookt u in deze woningen elektrisch. Maar Hof van Leyland gaat nog verder!

De koopwoningen scoren qua energieprestatie 50% beter dan de geldende wetgeving. Dit wordt behaald door de koopwoningen in basis te voorzien van een aantal PV-panelen op het dak, waardoor een deel van de eigen energiebehoefte zelf kan worden opgewekt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen. Dit betekent voor de kopers niet alleen een toekomstbestendige woning, maar ook een mogelijk voordeel op de financiering. Duurzaamheid zit wat ons betreft dan ook niet alleen in de technische oplossingen maar vooral ook in het woonplezier. Dit bepaalt immers het karakter en de toekomstbestendigheid van deze nieuwe woonwijk van Woerden!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juni 2020
Verwachte start bouw december 2020

Nieuws

 • 19 juni 2020

  Inschrijven tot 22 juni a.s. | Hof van Leyland fase 2, Woerden

  In fase 2 van Hof van Leyland komen 41 duurzame woningen in diverse varianten: hoek- en eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een riante vrijstaande villa (koopsommen vanaf € 385.000,- v.o.n.). De wijk ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl
 • 4 juni 2020

  Verkoop gestart | Hof van Leyland fase 2, Woerden

  In deze fase van Hof van Leyland worden 41 woningen gerealiseerd. Je vindt er hoek- en eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een riante vrijstaande villa. Elk met een eigen uitstraling, waardoor het ...

  Lees meer op nieuwwonengroenehart.nl

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Hof van Leyland - Fase II

Van € 385.000 tot € 795.000 v.o.n.