Thomashof Eilân

Workum In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12

Project Thomashof Eilân

BINNENKORT IN VERKOOP!

12 fantastische appartementen op een eiland
Een eiland midden in de stad; het klinkt wellicht gek, maar niets is minder waar. In Workum leven we met water. Dwars door de stad lopen diverse vaarten, singels en grachten. Daardoor ontstaan er idyllische plekjes, waar u midden in de stad woont aan het water. Eén van die unieke plekjes is in de woonwijk Thomashof. Hier realiseert Friso Bouwgroep 12 ruime appartementen aan het water met een aanlegsteiger. Het volmaakte slotstuk van deze waterrijke woonwijk.

De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 111 m² groot met een royaal terras of balkon met veel privacy, twee slaapkamers, een grote badkamer en een inpandige berging. Daarnaast beschikken de appartementen over een parkeerplaats, een buitenberging en een eigen aanlegsteiger.

Wonen in 'Thomashof Eilân' draait niet alleen om comfortabel wonen in een modern ontworpen appartement, er wordt ook naar de toekomst gekeken. Daarom worden de appartementen voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid. Uw appartement is all-electric, waarbij u een deel van de energie zelf opwekt middels de zonnepanelen op het dak. Met een warmtepomp kunt u de temperatuur in huis helemaal naar wens regelen. Bijkomend voordeel is dat u de warmtepomp niet alleen in de winter gebruikt om uw appartement te verwarmen, maar ook in de zomer om uw woning te koelen. Dat is groen wonen in optima forma!

Ziet u zichzelf hier al wonen? Laat dan uw gegevens achter op de projectwebsite thomashofeilan.nl. Wij zullen u dan informeren als de verkoop start. De verkoopprijzen worden bij de start verkoop bekend gemaakt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop december 2021

Woningtypen

In dit project worden 12 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Makelaardij Friesland | Qualis

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0515 768008
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Thomashof Eilân

Prijs op aanvraag