Hoevelaar | Oeverwal

Woudenberg
Van € 295.000 tot € 719.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 25 (1 beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 166 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 130 tot 452 m²

Project Hoevelaar | Oeverwal

Op de locatie waarvan oudsher boerderij Hoevelaar stond, komt een prachtige nieuwe woonomgeving: de nieuwbouwwijk Hoevelaar.

In de eerste fase van Hoevelaar worden ongeveer 220 woningen gebouwd. Zegheweg stond voor de uitdaging om binnen het eerste cluster van 196 woningen de juiste afwisseling in woningtype te ontwikkelen die aansluiten bij de verschillende woonwensen. En dat is gelukt! Er is een diversiteit van woningtypen in verschillende prijsklassen met een kwalitatieve uitstraling, passend in de omgeving. De stijlvolle architectuur, in combinatie met de aantrekkelijke ligging, de centrale groene as en een groene autoluwe openbare ruimte zorgen voor een kloppend geheel met een prachtige uitstraling.

De woningen zijn kwalitatief hoogwaardig en uiteraard is er ook veel aandacht voor duurzaamheid. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw woning energieneutraal te realiseren. Dit wordt niet alleen doorgevoerd in de woningen, maar ook in de wijk zelf. Zo heeft u als bewoner van een woning in Hoevelaar straks ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een elektrische deelauto en komen er fietsverbindingen naar het centrum van Woudenberg.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Molenbeek Makelaars Woudenberg

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 033-2864411

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Zeist

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6920714
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing