Burano

Zaandam
Van € 1.025 tot 1.450 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 144 (7 beschikbaar)
 • Wonen 70 tot 120 m²
 • Aantal kamers 2 tot 4

Project Burano

Burano | Maximaal woongenot in Zaandam!
Op loopafstand van het centrum van Zaandam, in een appartement in Burano! Het project bestaat uit drie gebouwen: Casa Azzurro, Casa Blu en Casa Verde. Eris een breed aanbod aan appartementen. Een knus tweekamerappartementbijvoorbeeld, perfect voor starters of een flexibeldriekamerappartement,waarbij de extraslaapkamer kan dienen als thuiskantoor, kinderkamer ofinloopkast. Nog meer ruimte nodig? Dan is een vierkamerappartement de perfectekeuze. In Burano zijn er woningen voor iedereen!

Casa Verde =83 appartementen verdeeld over 13woonlagen

Casa Blu =34 appartementen verdeeld over 6 woonlagen

Casa Azzurro* = 26 levensloopbestendige appartementenverdeeld over 7 woonlagen

Keuken & Badkamer
Uw appartement in Burano is voorzien van een luxe Bribus keuken, compleet methoogwaardige inbouwapparatuur van ATAG. De keuken heeft met witte kasten en eenzwartcomposiet werkblad een tijdloze uitstraling. Qua apparatuur heeft u debeschikking over een inductiekookplaat met afzuigkap, een combi oven metgeïntegreerde magnetron, een koelvriescombinatie en een vaatwasser. Deopstelling van de keuken kan per woningtype variëren. Dit vindt u terug op deplattegrond. Ook inde badkamer zie je de aandacht voor kwaliteit terug. Devloer is betegeld met zwarte vloertegels, de wanden met witte wandtegels totaan het plafond.

Ligging en bereikbaarheid
De wijk waarin Burano wordt gebouwd, Inverdan, is onderdeel van het vernieuwdekloppende stadshart van Zaandam. De stedelijke vernieuwing in dit gebied draagtbij aaneen fijne, moderne woonsfeer, met ruimte voor cultuur, winkelen enhoreca. Je woont hier vlakbij het centrum van Zaandam, waar je terecht kuntvoor dagelijkse boodschappen en een uitgebreid winkelaanbod. De bus stoptvoordedeur en het centraal station is 700 meter van de locatie. Op 15 minutenmet de trein ben je al in Amsterdam maar dichterbij huis is het ook genieten,je woont hier namelijk vlakbij de karakteristieke Zaandamse natuur, met haarbijzondere molens, rietkragen en sloten.

Energiezuinig
Door de aanwezigheid van een warmtepomp kunt u op een energiezuinige manierverwarmen en koelen. Met als gevolg aanzienlijke lagere energielasten voor uals huurder. Dit voordeel komt iedere maand terug.

Buitenruimte& binnentuin
Bij elk appartement is een buitenruimte aanwezig, een balkon, terras of loggia.Daarnaast beschikt het complex over een schitterende binnentuin waar allebewonersgebruik van kunnen maken.

Parkeren
Voor het parkeren is er een mogelijkheid om een parkeerplaats te huren inde parkeergarage de kosten zijn € 115,-incl. servicekosten per maand.

*Casa Azzurro
Burano is ook prettig wonen als er (in de toekomst)wellicht zorg nodig is. Casa Azzurro,is hier speciaal voor ingericht. Deappartementen zijn levensloopbestendig gebouwd en met zorgaanbieder DeZorgcirkel op de begane grond, is hulpletterlijk heel dichtbij.

Interesse?
Schrijf u dan direct in via de projectwebsite hureninburano.nl

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 144 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

 • Casa Blu

  Bovenwoning Van € 1.025 tot 1.315 /mnd
  • wonen 70 tot 107 m² wonen
  • aantal kamers 2 tot 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Teakhout 252 70 m² wonen 2 kamers € 1.025 /mnd
  Teakhout 260 107 m² wonen 3 kamers € 1.315 /mnd
  Teakhout 267 90 m² wonen 3 kamers € 1.225 /mnd
 • Casa Verde

  Bovenwoning en tussenverdieping Van € 1.055 tot 1.450 /mnd
  • wonen 75 tot 120 m² wonen
  • aantal kamers 3 tot 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Mahoniehout 107 120 m² wonen 4 kamers € 1.450 /mnd
  Mahoniehout 47 108 m² wonen 3 kamers € 1.295 /mnd
  Mahoniehout 50 75 m² wonen 3 kamers € 1.055 /mnd
 • Casa Azzurro Zorgwoningen

  Bovenwoning € 1.200 /mnd
  • wonen 83 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Houtveldweg 600 83 m² wonen 3 kamers € 1.200 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Burano

Van € 1.025 tot 1.450 /mnd