Woonpark BAT Zevenaar

Zevenaar Bouw gestart
Van € 239.000 tot € 520.000 v.o.n. Van € 975 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 75 (geen beschikbaar)

Project Woonpark BAT Zevenaar

Woonpark BAT = tijdloos wonen in het historische hart van Zevenaar!

Rondom de gerestaureerde fabrieksgebouwen van British American Tobacco ontstaat een heel gevarieerde woonwijk. De geur van tabak maakt plaats voor die van de frisse buitenlucht, de geluiden van metalen machines voor die van klaterend water en spelende kinderen. Oude loodsen worden vervangen door moderne woningen en appartementen. Welkom in Woonpark BAT.

Proef het verleden
In Woonpark BAT kies je voor groots wonen in een culturele en natuurlijke omgeving met alle gemakken van de kleine stad om de hoek. Je hebt straks de keuze uit een stedelijke allure of juist een meer dorpse of zelfs landelijke sfeer. Ervaar de industriële sfeer van de oude Turmac-fabrieken of geniet van een weids uitzicht over het natuurlijke landschap van het landgoed Sevenaer.

Kloppend cultureel hart
Woonpark BAT is gesitueerd in het centrum van Zevenaar, rondom de historische gebouwen van British American Tobacco. Het monumentale hoofdgebouw huisvest inmiddels het gemeentehuis en vormt met tal van andere overheidsdiensten en cultuurinstellingen het kloppende culturele hart van Zevenaar.

Twee woonwijken aan het groen
Woonpark BAT bestaat uit twee woonwerelden en vormt straks de overgang van de stad naar de vrije natuur. Met knusse stadse straatjes en pleinen en grenzend aan de natuur, wordt Woonpark BAT gekenmerkt door een diversiteit aan stadswoningen, villa’s, herenhuizen en appartementen. In welke woning zie jij jezelf wel wonen?
Waar ooit de vlaggen van de Turmac-fabrieken wapperden, in het centrum van het prachtige Zevenaar, verrijst de komende jaren Woonpark BAT. Een inspirerend nieuw woongebied waar je groots kunt wonen in de kleine stad.

Na een geslaagde start van Woonpark BAT fase 1 volgt er meer informatie over de verhuur van deelplan 3b, het sluitstuk van fase 1 en vervolgens wordt toegewerkt naar fase 2. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van het vervolg van dit project, schrijft u zich dan in op

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop februari 2019
Start bouw juli 2019

Woningtypen

In dit project worden 75 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Gaba Makelaardij Westervoort

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 026 4435555

Gaba Makelaardij Zevenaar

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 026-4435555

REBO ERA Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 026-3201800
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing