Bouwkavels Groot Holthuizen

Zevenaar
Van € 99.026 tot € 183.557 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (5 beschikbaar)
  • Wonen 120 tot 250 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 330 tot 650 m²

Project Bouwkavels Groot Holthuizen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de verschillende kavels? We verwijzen u graag naar de website van Groot Holthuizen onder het tabblad “Zelf bouwen” ( treft u hier nadere informatie aan m.b.t. het maken van een afspraak.

Natuurlijk kunt u kiezen voor een van de projectwoningen. Maar als u eigen ideeën heeft over hoe uw perfecte huis eruit moet zien, dan wilt u misschien liever zelf uw huis laten ontwerpen en bouwen. Dat kan in Groot Holthuizen. Hier worden door de gemeente Zevenaar diverse bouwkavels aangeboden. Elk met een eigen unieke ligging.

De gemeente gaat graag met u in gesprek over de diverse mogelijkheden.

Omgeving

Tussen Arnhem en de Duitse grens ligt de Liemers. Dit gebied is omgeven door de rivieren Rijn, IJssel en Oude IJssel, de heuvels van de Veluwe en die van Montferland. Zevenaar is het bruisend hart van de Liemers en grenst aan natuurontwikkelingsgebied De Gelderse Poort en natuurreservaat de Oude Rijnstrangen. Het gebied is ideaal voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.
Zevenaar kent een goed voorzieningenniveau op terreinen als onderwijs, sport, gezondheid (ziekenhuis), werkgelegenheid en cultuur. Tevens kent de gemeente een intensief verenigingsleven met daarin verweven de oude tradities als het schutterswezen, dat tot de middeleeuwen terug gaat.

Zevenaar Groot Holthuizen
In de kern Zevenaar is eind 2007 begonnen met het realiseren van woonwijk Groot Holthuizen. Deze nieuwe woonwijk is gelegen aan de oostkant van de stad. Deze wijk verenigt het beste van twee werelden. Hier kun je wonen in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadse gemakken van Zevenaar. De woonwijk is ontworpen op basis van de bijzondere eigenschappen van het plangebied. Er is zoveel mogelijk van het bestaande groen en het historische landschap opgenomen in het nieuwe plan.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bouwkavels Groot Holthuizen

Van € 99.026 tot € 183.557 v.o.n.