Wonen in De Tol

Zevenaar Verkoop gestart
Van € 425.000 tot € 445.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (6 beschikbaar)
  • Wonen 143 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 343 tot 561 m²

Project Wonen in De Tol

“Wonen in De Tol”

Vrijstaand wonen in De Tol op Groot-Holthuizen is slechts voor weinigen weggelegd. Hoe mooi is het dat nu dan ook echt de 6 laatste vrijstaande nieuwbouwwoningen verkocht worden? Bezoek onze projectwebsite voor meer informatie!

In de meeste gewilde woonwijk van Zevenaar mogen wij u namens onze opdrachtgever een zestal vrijstaande woningen aanbieden. De woningen passen helemaal in het huidige straatbeeld van de woonwijk en beschikken allen over een ruime kavel met eigen oprit. Een oppervlakte van circa 143 meter kan worden vergroot middels een uitbouw en/of een dakopbouw naar ongeveer 155m2. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden zoals een carport, garage, extra dakramen en ga zo maar door! De kavelgrootte variëren tussen de 343m2 en 561m2 en zijn veelal met de tuinen gericht op het Zuiden. Wie wilt dat nu niet!

Omgeving
Groot-Holthuizen is de woonwijk aan de oostkant van Zevenaar. Deze woonwijk kenmerkt zich door de groene omgeving, de ruimte en rust, maar is toch gelegen op fietsafstand van het stadcentrum van Zevenaar. Bij de ontwikkeling van de woonwijk is één van de belangrijkste uitgangspunten het historisch landschap geweest. De wijk is opgedeeld in vijf buurtschappen, te weten: De Tol, De Bem, De Stede, De Houtkamp en Het Hof.

Groot-Holthuizen is een autoluwe woonwijk waar kinderen nog op straat kunnen spelen en fietsen. Een woonwijk met een groen en dorps karakter, maar toch dicht bij het centrum. Het centrum van Zevenaar met al haar winkels, horeca en recreatiemogelijkheden is dan ook gemakkelijk bereikbaar. (Basis)scholen, sportvelden, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn als vanzelfsprekend in de directe omgeving bereikbaar. Het is niet voor niets dat de wijk Groot-Holthuizen de meest gewilde woonwijk is van de gemeente Zevenaar. Groot-Holthuizen: “Hier wil ik wonen”!!

Vrijblijvende aanbieding
Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2020

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in De Tol

Van € 425.000 tot € 445.000 v.o.n.