De Vier Heren

Zevenhuizen (ZH)
€ 849.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)
 • Wonen 216 tot 219 m²
 • Aantal kamers 6
 • Perceel 509 tot 659 m²

Project De Vier Heren

Villa 1 is weer opnieuw in de verkoop gekomen! Neem contact op voor meer informatie.

DE VIER HEREN - Riant wonen op ruime kavels!
Het nieuwbouwplan De Vier Heren is gelegen aan de Noordelijke Dwarsweg 90 te Zevenhuizen. Dit is op steenworp afstand van de kern van Zevenhuizen.

U woont heerlijk comfortabel in De Vier Heren. Deze 4 villa’s zijn gelegen op zeer grote kavels en hebben een extra brede garage. Parkeren kan op uw eigen terrein. Op de oprit van uw woning is voldoende ruimte. Heerlijk toch?

De villa’s hebben een uitermate gunstige ligging met een heerlijke achtertuin op het zuiden. Aan de voorzijde zijn de villa’s georiënteerd op de Noordelijke Dwarsweg.

Eenheid in verscheidenheid
De woningen hebben een identieke basisplattegrond, maar ze zijn ieder uniek qua ontwerp, architectonische kenmerken en kleur- en materiaalgebruik. Gezamenlijk vormen de villa’s een chique eenheid.

Bij het ontwerp is duidelijk aansluiting gezocht bij de verschillende kenmerken van de lanen en linten die de gemeente Zuidplas rijk is.

Ligging
In De Vier Heren woont u in een groene rustige omgeving met alle voorzieningen dichtbij. Aan de achterzijde van De Vier Heren verrijst de toekomstige woonwijk Zevenhuizen-Zuid. De Vier Heren is gelegen aan de Noordelijke Dwarsweg, deze sluit aan op de Zuidplasweg: uitvalswegen zijn dus zeer goed en snel bereikbaar.

HET PLAN
De vier heren
Het nieuwbouwplan De vier heren is gelegen aan de Noordelijke Dwarsweg 90 te Zevenhuizen. Dit is op steenworp afstand van de kern van Zevenhuizen.

U woont heerlijk comfortabel in De vier heren. Deze 4 villa’s zijn gelegen op zeer grote kavels en hebben een extra brede garage. Parkeren kan op uw eigen terrein. Op de oprit van uw woning is voldoende ruimte. Heerlijk toch?

De villa’s hebben een uitermate gunstige ligging met een heerlijke achtertuin op het zuiden. Aan de voorzijde zijn de villa’s georiënteerd op de Noordelijke Dwarsweg.

Eenheid in verscheidenheid
De woningen hebben een identieke basisplattegrond, maar ze zijn ieder uniek qua ontwerp, architectonische kenmerken en kleur- en materiaalgebruik. Gezamenlijk vormen de villa’s een chique eenheid. Bij het ontwerp is duidelijk aansluiting gezocht bij de verschillende kenmerken van de lanen en linten die de gemeente Zuidplas rijk is.

Architectuur
Dennis van den Bosch, van Bureau 070, is de architect van De vier heren. Wat inspireerde hem, waar lagen de uitdagingen en hoe heeft hij ervoor gezorgd dat woonkwaliteit voorop staat? Dennis vertelt.

De vier heren schaart zich bij de historische typologie van de lintbebouwing. De woningen zijn omringd door groen en passen qua karakter bij de omgeving.

De oriëntatie van de kappen sluit hierbij aan. Tussen de woningen is architectonisch onderscheid gemaakt met een spel van horizontale en verticale belijning. Er wordt metselwerk met horizontaal reliëf toegepast maar ook een verticaal metselwerk penant. Per woning is een subtiel verschil in kleurenpalet en verdeling van de raamroedes. Zo krijgt iedere woning een uniek ‘gezicht’ gericht naar de Dwarsweg.

Foto's

Omgeving

OMGEVING
Zuidplas is een bijzonder gebied met de karakteristieke dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Een gebied met alle ruimte om te wonen, te werken en te recreëren in een dorpse ambiance, midden in de Randstad. Een gebied dat nuchterheid uitstraalt, maar tegelijkertijd ongelimiteerd in mogelijkheden is. Gewoon Grenzeloos dus.

GEWOON GRENZELOOS GENIETEN DICHTBIJ HET GROENE HART
Waar denkt u aan bij het Groene Hart? Precies, aan recreëren in het groen. Zuidplas is als het ware de poort naar het Groene Hart. Inspanning of ontspanning begint hier! Elk dorp in Zuidplas heeft veel mogelijkheden om te recreëren. En niet zelden zelfs unieke mogelijkheden: hoeveel gemeenten hebben een internationale roeibaan op hun grondgebied, zoals de Willem-Alexander roeibaan in de Eendragtspolder?

Met zoveel natuur om de hoek is een prettige besteding van uw vrije tijd alvast gewaarborgd! Sportief bezig zijn kan op tal van manieren. Van fietsen tot wandelen, van paardrijden tot golfen. Zuidplas is ook een echte watersportgemeente. 's Zomers is het er heerlijk zeilen, varen of surfen, met een beetje geluk kunt u 's winters de schaatsen onderbinden. En natuurlijk zijn er in Zuidplas genoeg eet- en drinkgelegenheden langs de diverse vaar-, wandel- en fietsroutes. Goed voor een dag grenzeloos genieten!

NATUUR EN WATER DICHTBIJ
In Zuidplas is het ook onbeperkt genieten van natuur en water. Recreatiegebieden als de Rottemeren, de Zevenhuizerplas en Hitland ontvangen jaarlijks duizenden recreanten. Een tocht per boot van de Hollandse IJssel naar de Rottemeren brengt u terug in de tijd. Polders nodigen uit voor een fietstochtje met het hele gezin - picknickmand achterop - of uw trainingswandelingen voor de Vierdaagse.

EEUWENOUDE HISTORIE
Ook op het gebied van historie hebben de Zuidplas dorpen een streepje voor. Nog altijd is de ontstaansgeschiedenis van Zuidplas met het blote oog goed te zien. Dijken, molens en polders ademen een eeuwenoude historie. De unieke molenviergang bij Zevenhuizen is nog geheel in tact. De Steenovens, waar van klei uit de Hollandsche IJssel de beroemde gele IJsselsteentjes werden gebakken, zijn geheel gerestaureerd. Het is een levend geschiedenisboek, aantrekkelijk om zomaar doorheen te dwalen. Dorpen heb

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Villa

  Vrijstaande woning € 849.000 v.o.n.
  • wonen 216 tot 219 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Villa (Bouwnr. 2) Verkocht onder voorbehoud 219 m² wonen 6 kamers € 849.000 v.o.n.
  Villa (Bouwnr. 3) Verkocht onder voorbehoud 216 m² wonen 6 kamers € 849.000 v.o.n.
  Villa (Bouwnr. 4) Verkocht onder voorbehoud 216 m² wonen 6 kamers € 849.000 v.o.n.
  Villa 1 (Bouwnr. 1) Verkocht onder voorbehoud 216 m² wonen 6 kamers € 849.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Vier Heren

€ 849.000 v.o.n.