Koningskwartier fase 7 - In verkoop

Zevenhuizen (ZH) Verkoop gestart
Van € 409.000 tot € 599.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 71 (21 beschikbaar)
  • Wonen 141 tot 198 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 125 tot 290 m²
Blikvanger 49 woningen van verschillende afmetingen!

Project Koningskwartier fase 7 - In verkoop

BOUW START IN FEBRUARI!

Er zijn nog maar enkele woningtypes beschikbaar, informeer nu naar de huidige status!

Koningskwartier fase 7
Na het succes van eerdere fasen blijft Koningskwartier volop in ontwikkeling! Fase 7 biedt ruimte aan 110 woningen, zowel (bereikbare) koop- als huurwoningen, die in type en uitvoering anders zijn.

Deze website heeft betrekking op 71 koopwoningen in een gevarieerd aanbod aan verschillende woningtypen van ruime eengezinswoningen tot een aantal royale twee onder-één-kapwoningen.

Het plan is ruim van opzet, met veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Veel van de woningen binnen deze fase hebben privé parkeergelegenheid op eigen terrein. Fase 7 is gesitueerd aan de noord/oostzijde van het momenteel in aanbouw zijnde deelplan 5, De Eilanden.

Over de wijk Koningskwartier
Koningskwartier is deels klaar, in aanbouw en in ontwikkeling. De eerste fases worden naar tevredenheid bewoond.

De ligging van Koningskwartier is ideaal. U woont in een rustige groene omgeving met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Stelt u zich eens voor. Na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust tegemoet. Weg van alle hectiek.

Zevenhuizen-Zuid wordt een plaats voor jong en oud met veel groen, rust en veiligheid en tegelijk zeer centraal gelegen tussen Rotterdam, Gouda en ‘s-Gravenhage.

In de nabijheid ligt een keur aan recreatiemogelijkheden; de Eendragtspolder met daarin de internationale roeibaan “Willem-Alexanderbaan”, het Rottemerengebied en de Zevenhuizerplas liggen allemaal op een steenworp afstand van deze nieuwe wijk. Zevenhuizen is een aantrekkelijk dorp om te wonen met een kleinschalig dorps woonmilieu, een landelijke groene uitstraling, een sterk verenigingsleven en strategisch gelegen nabij snelwegen. Kortom, een verborgen parel. In totaal worden in Zevenhuizen-Zuid in de komende 15 tot 20 jaar zo’n 1.200 woningen gebouwd. Deze woningen worden fasegewijs ontwikkeld, waarbij iedere fase een afgerond geheel vormt. Het totale plangebied is gelegen tussen de Noordelijke Dwarsweg, de Knibbelweg, de N219, de Zuidplasweg en het Nijverheidscentrum.

HET PLAN
Fase 7 bestaat uit een groot en divers aanbod eengezinswoningen. Zo komen er in deze fase o.a. een groot aantal betaalbare (koop) rijwoningen in diverse formaten en verschillende ‘modern dorpse’ woonsferen, unieke verandawoningen met een grote woningbreedte aan de parkzone en een aantal twee-onder-een-kapwoningen op riante kavels.

De woonoppervlakken variëren vanaf ca. 124 m2 tot maar liefst 198 m2. Het plan is ruim van opzet, met veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Veel van de woningen binnen deze fase hebben privé parkeergelegenheid op eigen terrein.

DUURZAME WOONKWALITEIT
Goed voorbereid op de toekomst
De woningen in het Koningskwartier zijn ontworpen en gebouwd met optimale aandacht voor comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid. De woningen wordt dan ook vakkundig en volgens de nieuwste normen geïsoleerd tegen warmte, kou en geluid. Alle ramen zijn voorzien van triple glas. Een modern ventilatiesysteem verzekert u van voldoende frisse lucht en een gezond binnenklimaat.

De woningen worden aardgasvrij gebouwd, dus als u nu een woning koopt in het Koningskwartier, dan bent u goed voorbereid op de toekomst. Daarnaast zorgen de uitstekende isolatie, triple glas en de zonnepanelen op de woningen voor een lagere energierekening. En wat een luxe, de vloerverwarming in de hele woning: geen last van ontsierende radiatoren.

De energie prestatie coëfficiënt (EPC)
De woningen in Koningskwartier worden standaard geleverd met EPC 0. De EPC geeft aan hoeveel energie je verbruikt voor het verwarmen en koelen van de woning, verlichting, ventilatie en voor de verwarming van het water. De EPC wordt uitgedrukt in een waarde, welke wordt berekend aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, hoe beter de EPC, hoe energiezuiniger de woning.

Extra lenen voor een energiezuinige woning
Bovendien wordt de duurzaamheid van woningen door meerdere banken beloond. U kunt extra lenen als uw nieuwbouwwoning voldoet aan een energieprestatie coëfficiënt (EPC) van nul of lager. Het resultaat is dus een betaalbare, comfortabele woning met een minimale belasting van het milieu.

Foto's

Omgeving

OMGEVING
Zuidplas is een bijzonder gebied met de karakteristieke dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Een gebied met alle ruimte om te wonen, te werken en te recreëren in een dorpse ambiance, midden in de Randstad. Een gebied dat nuchterheid uitstraalt, maar tegelijkertijd ongelimiteerd in mogelijkheden is. Gewoon Grenzeloos dus.

GEWOON GRENZELOOS GENIETEN DICHTBIJ HET GROENE HART
Waar denkt u aan bij het Groene Hart? Precies, aan recreëren in het groen. Zuidplas is als het ware de poort naar het Groene Hart. Inspanning of ontspanning begint hier! Elk dorp in Zuidplas heeft veel mogelijkheden om te recreëren. En niet zelden zelfs unieke mogelijkheden: hoeveel gemeenten hebben een internationale roeibaan op hun grondgebied, zoals de Willem-Alexander roeibaan in de Eendragtspolder?

Met zoveel natuur om de hoek is een prettige besteding van uw vrije tijd alvast gewaarborgd! Sportief bezig zijn kan op tal van manieren. Van fietsen tot wandelen, van paardrijden tot golfen. Zuidplas is ook een echte watersportgemeente. 's Zomers is het er heerlijk zeilen, varen of surfen, met een beetje geluk kunt u 's winters de schaatsen onderbinden. En natuurlijk zijn er in Zuidplas genoeg eet- en drinkgelegenheden langs de diverse vaar-, wandel- en fietsroutes. Goed voor een dag grenzeloos genieten!

NATUUR EN WATER DICHTBIJ
In Zuidplas is het ook onbeperkt genieten van natuur en water. Recreatiegebieden als de Rottemeren, de Zevenhuizerplas en Hitland ontvangen jaarlijks duizenden recreanten. Een tocht per boot van de Hollandse IJssel naar de Rottemeren brengt u terug in de tijd. Polders nodigen uit voor een fietstochtje met het hele gezin - picknickmand achterop - of uw trainingswandelingen voor de Vierdaagse.

EEUWENOUDE HISTORIE
Ook op het gebied van historie hebben de Zuidplas dorpen een streepje voor. Nog altijd is de ontstaansgeschiedenis van Zuidplas met het blote oog goed te zien. Dijken, molens en polders ademen een eeuwenoude historie. De unieke molenviergang bij Zevenhuizen is nog geheel in tact. De Steenovens, waar van klei uit de Hollandsche IJssel de beroemde gele IJsselsteentjes werden gebakken, zijn geheel gerestaureerd. Het is een levend geschiedenisboek, aantrekkelijk om zomaar doorheen te dwalen. Dorpen hebben nog hun eigen gezicht behouden, fietspontjes ademen de sfeer van vroeger tijden

CULTUUR EN EVENEMENTEN
In Zuidplas kunt u genieten van dorpse gezelligheid, het gehele jaar door. Elk dorp heeft zijn eigen tradities en eigen evenementen. Maar ook het aanbod van de omliggende steden ligt onder handbereik, door de centrale ligging van Zuidplas in de randstad. Het beste van twee werelden!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

Van de 71 huizen in dit project zijn er nog 21 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Koningskwartier fase 7 - In verkoop

Van € 409.000 tot € 599.500 v.o.n.