Weidse Weelde Zoetermeer

Zoetermeer Bouw gestart
Van € 595.000 tot € 768.110 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (1 beschikbaar)
  • Wonen 173 tot 199 m²
  • Aantal kamers 5 tot 7
  • Perceel 206 tot 441 m²

Project Weidse Weelde Zoetermeer

Nog slechts 1 vrijstaande woning beschikbaar! Vrijstaande villa, bouwnummer 3. Start bouw september 2020.

Welkom thuis! Dat voelt u zich namelijk zeker in één van deze 19 zeer ruime woningen. Met een minimale woonoppervlakte van 172 m² tot maar liefst 215 m² is het volop genieten. Kiest u voor een XL-woonkamer, een XL-woonkeuken of een XL-slaapkamer? Het kan allemaal! Niet voor niets heet dit nieuwbouwproject dan ook Weidse Weelde.

Weidse Weelde wordt nog weidser!

Dat we van de vrijstaande woning maar één woning konden realiseren vonden we eigenlijk vanaf het begin al zonde. Door de statige uitstraling, vele raampartijen en een woonoppervlakte van maar liefst 188 m² is deze woning uniek in zijn soort. Met name ook door de ligging met een vrij uitzicht op het natuurgebied Bentwoud. Weidse Weelde is daarom aangepast. Met een nieuwe verkaveling, waardoor we zeven keer een vrijstaande woning kunnen realiseren.

Aan de rand van Zoetermeer Oosterheem met het prachtige natuurgebied Bentwoud in de achtertuin wordt Weidse Weelde gerealiseerd. Voor de architectuur is gekozen voor de stijl van de beroemde architect Dudok uit de jaren 20 - 30. Krachtige lijnen, traditionele materialen en hoge bakstenen schoorstenen zijn zomaar een aantal details die deze stijl kenmerken. De keuze voor identieke buitenverlichting maakt de woning dan ook echt af!

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen van Weidse Weelde Zoetermeer? Neem contact op met de makelaar.

Benieuwd hoe de woningen er in het echt uit zien? Deze prachtige woningen zijn al eerder gerealiseerd en staan in de Abdis Evastraat in Den Haag.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2019
Start bouw september 2020

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Weidse Weelde Zoetermeer

Van € 595.000 tot € 768.110 v.o.n.