ZEGWAARTSEWEG MAASDAMSTRAAT HEKENDORPSTRAAT

Zoetermeer
€ 417.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)
 • Wonen 999 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 999 m²

Project ZEGWAARTSEWEG MAASDAMSTRAAT HEKENDORPSTRAAT

Vrijstaand wonen

In het villapark langs de landelijke Zegwaartseweg liggen een aantal prachtige kavels aan een rustig hofje. De kavels zijn klaar om bebouwd te worden met mooie vrijstaande villa’s. Gaat u hier uw droomhuis bouwen?

De kavels
De kavels variëren van 514 tot 600m2 en bieden ruimte voor ruime villa’s met grote tuinen en eigen parkeerplaatsen. Houdt u van landelijk, industrieel of gaat u voor minimalisme? Een dubbele garage, een zwembad of een orangerie? U kunt úw idee over hoe wonen er voor u uitziet hier verwezenlijken. De kavels zijn namelijk bedoeld voor vrijstaande bouw, ontworpen onder architectuur.

De locatie
De kavels liggen in het gebied langs de Zegwaartseweg en de woonwijk Oosterheem. Tot voor kort was dit stukje Zoetermeer een gebied met oudere bebouwing en bedrijvigheid. Sinds een aantal jaren wordt dit gebied herontwikkeld tot een villawijk met kavels voor particulieren die hier hun droomhuis willen bouwen. Dat is niet zo gek: dit gebied heeft het beste wat Zoetermeer te bieden heeft. Het ligt precies tussen het natuur-en recreatiegebied de Noord Aa en het nieuw ontwikkelde park Bentwoud in. Houdt u van dorpse gezelligheid, dan fietst u in 5 minuten naar Benthuizen. En vanuit Benthuizen fiets u in no-time rustig door het Groene Hart. Heeft u zin in de stad? Binnen 10 minuten parkeert u uw auto in hartje Zoetermeer. En voor het winkelcentrum van Oosterheem hoeft u maar 8 minuten te fietsen, uit-en-thuis. En vanuit uw huis wandelt u zo naar het Bentwoud, de Benthuizerplas, de Noordhovense Plas en de Noord Aa.

Kortom: is vrijstaand wonen uw droom? Dan is dit een mooie plek om uw droom uit te laten komen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Kavel 3

  Bouwgrond € 417.500 v.o.n.
  • wonen 999 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kavel (Bouwnummer 3H) Verkocht wonen € 417.500 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Schieland Borsboom regio Zoetermeer

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 079-3163366

Schieland Borsboom regio Den Haag

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 070-310 71 71

Schieland Borsboom regio Rotterdam

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010-3110011
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing