Catalpa

Zoetermeer Verkoop gestart
Van € 310.000 tot € 475.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (2 beschikbaar)
  • Wonen 64 tot 89 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Catalpa

In de geliefde wijk Rokkeveen start binnenkort de realisatie van Catalpa, een kleinschalig complex met 9 duurzame en luxe 3- en 4-kamer appartementen. Catalpa wordt gerealiseerd op de hoek van de Rokkeveenseweg Zuid en het Bladgroen, met uitzicht op de fraaie bomen aan de Paletsingel. Alle voorzieningen zoals winkels en zorg bevinden zich op wandelafstand, u hoeft de wijk dus niet uit.

De appartementen in Catalpa zijn voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een duurzame en energiezuinige warmtepomp voor vloerverwarming en topkoeling. Uniek voor Zoetermeer is de multifunctionele buitenruimte. Door een inventief systeem van flexibele puien beschikt u over een balkon, serre of extra ruimte in de woonkamer in één. Uw woning verandert hierdoor met de seizoenen mee.

Alle appartementen zijn voorzien van een ruime, eigen berging op de begane grond en een multifunctionele buitenruimte. Uiteraard is dit kleinschalige appartementengebouw voorzien van een lift en opstelplaatsen voor scootmobielen.

Parkeren is mogelijk direct voor de deur, de gemeente Zoetermeer breidt hiervoor het aantal parkeerplaatsen in de straat uit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van As makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 079 -316 44 45
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Catalpa

Van € 310.000 tot € 475.000 v.o.n.