TUYN VAN PALENSTEYN

Zoetermeer Bouw gestart
Van € 419.000 tot € 475.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 56 (geen beschikbaar)
  • Wonen 116 tot 133 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 115 tot 175 m²

Project TUYN VAN PALENSTEYN

Tuyn van Palensteyn is nu in verkoop!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in de tweede fase, Herenhuyzen en Tuynwoningen.

In Tuyn van Palensteyn komen in de tweede fase 38 nieuwbouwwoningen in twee woningtypes, Herenhuyzen en Tuynwoningen.

Type Herenhuys heeft zelfs drie volledige woonlagen door het platte dak! Herenhuys heeft een ruime woonkamer, op de eerste verdieping 3 slaapkamers én een badkamer, de tweede verdieping is volledig te benutten én vrij indeelbaar. Maak hier gerust nog eens 2 extra kamers!

Tuynwoning heeft een ruime woonkamer en op de eerste verdieping 3 slaapkamers én een badkamer, de tweede verdieping is vrij indeelbaar én je hebt nog meer uitbreidingsmogelijkheden!

Alle woningen in Tuyn van Palensteyn hebben een diepe tuin tot circa 13 meter diep! De Tuynwoningen zijn gelegen op het oosten en de Herenhuyzen op het zuiden! Alle hoekwoningen van beide woningtypes hebben ook een zijtuin erbij!

De woningen zullen worden opgeleverd inclusief een tuinomheining aan de voor- én achterkant! Zo komt iedere woning er hetzelfde uit te zien, wel zo netjes!

Doordat de wijk enorm ruim is opgezet is er ook voldoende mogelijkheid om te parkeren in het openbaar gebied. Parkeer aan de achterkant van jouw woning zodat je niet ver hoeft te lopen met je boodschappen! Er is gelukkig meer dan voldoende parkeerplek.

De woningen in Tuyn van Palensteyn worden allemaal energieneutraal gebouwd. Je hebt dus veel minder last van snel stijgende energierekeningen en/of toekomstige eisen op verduurzamingsgebied.
Tuyn van Palensteyn wordt gebouwd in een volwassen groene wijk. Hier wordt een parkje gecreëerd om de kindvriendelijke wijk nog eens te benadrukken! Vlak langs het water wordt een looppad gemaakt zodat je ook heerlijk kan wandelen in jouw nieuwe woonwijk! Ook kunnen je kinderen heerlijk spelen in het groen.

De prognose voor de start van de bouw is december 2021. En weet je wat leuk is, ongeveer een jaar later kan je al in je nieuwe woning!

In Tuyn van Palensteyn komen in de eerste fase 18 eengezinswoningen in twee woningtypes, Herenhuyzen en Tuynwoningen. De ruime eengezinswoningen hebben een breedte van 5,40 meter én een diepte van wel 9,56 meter!

TUYNWONINGEN
De Tuynwoningen hebben een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter. Het woonoppervlak bedraagt ca. 116 m2 over drie woonlagen. Op de begane grond vind je de entree, het toilet en een heerlijke lichte woonkamer met leefkeuken van ca. 35 m2. De diepe achtertuin is bereikbaar via de achterdeur. Optioneel kun je ook kiezen voor een uitbouw of openslaande deuren. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. Op de zolderverdieping vind je de ruimte met de technische installaties én heb je nog een grote zolder van ca. 22 m2. Hier kun je met gemak een extra kamer realiseren, met of zonder (optionele) dakkapel!

Alle kenmerken op een rij:
Grote woonkamer en 3 slaapkamers op de eerste verdieping
Een royale vrij indeelbare zolder
Duurzaam én energieneutraal
Gasloos en gebruik van zonnepanelen, warmte- en koudeopslag en nog veel meer
Vloerverwarming én –koeling op elke verdieping
Inclusief sanitair en tegelwerk
Zonnige diepe achtertuin van ca. 11 meter diep (kaveloppervlakten van circa 115 tot 175 m2)
Woonoppervlakte van circa 116 m2
Diverse uitbreidingsopties mogelijk
Berging in de tuin
Compleet afgewerkte badkamer of naar eigen smaak in te richten

HERENHUYZEN
Herenhuys heeft een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 133 m2. De woningen zijn voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt een plat dak, de woning heeft dus drie volledige woonlagen!
Op de begane grond vind je de entree, het toilet en een royale woonkamer met leefkeuken van ca. 35 m2. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. Op de tweede verdieping vind je de ruimte met de technische installaties. Daarnaast heb je nog ca. 35 m2 ruimte om ermee te doen wat je wil. Creëer hier twee extra kamers of een speelkamer voor de kinderen. Er is van alles mogelijk!
Naast de riante woonruimte heb je ook een heerlijke achtertuin. De achtertuinen zijn gelegen op het zuiden én wel ca. 13 meter diep! Zo kun je heerlijk genieten van alle ruimte. En ben je een zonliefhebber of blijf je liever in de schaduw? Dat alles is mogelijk in deze riante tuin!

Alle kenmerken op een rij:
Grote woonkamer en 3 slaapkamers op de eerste verdieping
Een royale vrij indeelbare zolder
Duurzaam én energieneutraal
Gasloos en gebruik van zonnepanelen, warmte- en koudeopslag en nog veel meer
Vloerverwarming én –koeling op elke verdieping
Inclusief sanitair en tegelwerk
Zonnige ruime achtertuin tot ca. 13 meter diep (kaveloppervlakten van circa 123 tot 151 m2)
Woonoppervlakte van circa 133 m2
Diverse uitbreidingsopties mogelijk
Berging in de tuin
Compleet afgewerkte badkamer of naar eigen smaak in te richten

Huurders van De Goede Woning krijgen voorrang bij de koop van een woning in Tuyn van Palensteyn

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop april 2021
Start bouw december 2021
Verwachte oplevering januari 2023

Woningtypen

Van de 56 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Schieland Borsboom regio Zoetermeer

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 079-3163366

Schieland Borsboom regio Den Haag

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 070-310 71 71

Schieland Borsboom regio Rotterdam

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010-3110011
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing