De Singelbuurt

Zoetermeer Verkoop gestart
Van € 440.000 tot € 505.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 53 (53 beschikbaar)
  • Wonen 114 tot 139 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 105 tot 174 m²

Project De Singelbuurt

VERKOOP GESTART!

Alle informatie over de 53 koopwoningen is beschikbaar. Met de woningkiezer kunt u eenvoudig de verschillende woningtypen bekijken. Door met de muis over de woningen te gaan zijn de koopsommen per bouwnummer te bekijken en is het mogelijk om door te klikken naar meer informatie zoals o.a. de woningplattegronden en geveltekeningen. Op deze manier wordt het oriënteren op de verschillende woningen eenvoudiger en helpt u wellicht met het bepalen van uw voorkeuren.

Op maandag 8 november om 12.00 uur sluit de inschrijving. Wij raden u aan om hier echt goed de tijd voor te nemen, zodat u zeker weet naar welke bouwnummers uw interesse uit gaat. We beginnen pas met het toewijzen van de bouwnummers na de sluitingsdatum, dus het is niet van belang dat u het voorkeursformulier zo snel mogelijk inlevert.

In Zoetermeer wordt de wijk Palenstein vernieuwd. Grote hoge flatgebouwen maken plaats voor gezellige, groene, autoluwe buurten, De Singelbuurt is daar één van. Hier komen 53 stoere, robuuste ééngezinswoningen, welke medio oktober 2021 in verkoop gaan.

Heerlijk centraal
De Singelbuurt ligt centraal in Zoetermeer, vlakbij het stadshart. In het stadshart zijn winkels, een bioscoop, terrasjes en restaurants te vinden en diverse faciliteiten voor cultuurliefhebbers, zoals het Centrum voor Kunst en Cultuur en een theater. Nabij de Singelbuurt, in de wijk Palenstein, bevindt zich Castellum, een bruisend multifunctioneel gebouw dat veel cursussen aanbiedt op het gebied van kunst en cultuur. Tevens zijn er scholen, een gezondheidscentrum, kinderopvang en een grote sporthal in de buurt. De halte van de Ranstadrail is op steenworp afstand. Kortom, de Singelbuurt is ideaal gelegen.

Natuurinclusief wonen
De buurt is gelegen aan de Singel, een prachtig nieuw groengebied, ingericht om te kunnen ontspannen, recreëren, te spelen en waar de buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. De 53 woningen zijn gasloos en worden, naar de hedendaagse normen, duurzaam gebouwd. In deze buurt wordt veel rekening gehouden met onze natuur. Zo worden de woningen natuurinclusief gebouwd. In de muren worden verschillende nestkastjes gemetseld en wordt het afvoerwater slim benut voor de watertoevoer aan de geïntegreerde exclusieve plantenbakken. Er is veel ruimte voor bomen en een leuke speelplaats voor de kinderen. De autoluwe, groene omgeving biedt veel speelplekken, zelfs een waterspeelplaats.

Het woningaanbod van De Singelbuurt
Alle woningen in de Singelbuurt hebben een stoere en robuuste uitstraling, waardoor ze samen één geheel vormen, een herkenbare buurt, waar je graag wilt zijn. Er komen 3 woningtypes in deze buurt.
Langs de Singel komen fiere stadswoningen ‘type Singel Zicht’ met 3 woonlagen en plat dak (van 123 tot 137 m²). Voor iedere woning komt de zogenaamde Delftse stoep, hier kunnen de bewoners genieten van een kopje koffie of een drankje in de zon. De royale woningen aan de Du Meelaan, ‘type Singel Pracht’ beschikken over twee lagen en een kapverdieping en zijn iets breder dan de Singelwoningen.

3 houten woningen
Op de kopse kant van de Singelbuurt worden 3 CLT woningen ‘type Single Wood’ gerealiseerd. Bouwen in CLT (Cross Laminated Timber) betekent dat al het beton en metselwerk wordt vervangen door sterke massief houten constructieplaten. Bouwen in CLT is biobased, er is geen sprake van CO2 uitstoot tijdens de bouw. Deze woningen krijgen door het materiaalgebruik een heel eigen uitstraling en het geeft natuurlijk een super goed gevoel om in een huis te wonen dat klimaatvriendelijk is gebouwd.

Waarom wonen in De Singelbuurt?
• Wonen aan de Singel
• Duurzaam, rekening houdend met de natuur
• Stoere en robuuste architectuur
• Sfeervolle autoluwe wijk met veel groen
• Een waterspeelplaats voor de kinderen
• Gelegen tussen de steden Rotterdam, Delft, Den Haag en Gouda

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2021

Woningtypen

Van de 53 huizen in dit project zijn er nog 53 beschikbaar

Verkoopmakelaar

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 079-3238838
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Singelbuurt

Van € 440.000 tot € 505.000 v.o.n.