HeemAvenue eengezinswoningen fase 2

Zoetermeer
€ 511.650 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (geen beschikbaar)
  • Wonen 143 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 114 tot 130 m²

Project HeemAvenue eengezinswoningen fase 2

DE BOUW IS GESTART, EENGEZINGSWONINGEN HEEMAVENUE FASE 2!
VERWACHTE OPLEVERING Q3 2024!

Als vervolg op de succesvolle verkoop van fase 1 betreffende project HeemAvenue, gaan we nu in de verkoop met 27 ruime en duurzame eengezinswoningen binnen fase 2.

Verrassend natuurlijk en besloten wonen in een stad!

Langs de Aletta Jacobslaan en de Hugo de Grootlaan realiseert Van der Kooy Vastgoed project HeemAvenue; een project met een aantrekkelijke mix van eengezinswoningen, koop- en huurappartementen. De directe omgeving is met groene entrees, diverse kleine pocketparks die voor de gehele wijk toegankelijk zijn, verassend natuurlijk. De hofjes lijken zo net kleine dorpjes midden in de stad.

De eengezinswoningen bevinden zich centraal in de wijk Oosterheem. Ze worden gekenmerkt door de omkadering en een groene haag als tuinmuur rondom het terrein. Met uw auto rijdt u het privé-binnengebied in, zo naar uw eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde van uw woning.

In de directe omgeving vindt u diverse pocket parks die voor de gehele wijk toegankelijk zijn. Ook bent u zo bij het wijkwinkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen, kunnen de kinderen lopend naar school en bent u met de RandstadRail in enkele minuten in het stadscentrum van Zoetermeer. U woont verrassend natuurlijk en besloten in de stad.

Kenmerken:
- Ruime duurzame eengezinswoningen (circa 140 m2)
- Veel licht door grote raampartijen
- Twee eigen parkeerplaatsen op binnenterrein
- Dichtbij winkels, scholen, ov en recreatiegebieden

Meldt u aan via de projectwebsite en blijf op de hoogte van verkooptraject. Vraag een brochure aan of u kunt de brochure direct downloaden.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

HeemAvenue eengezinswoningen fase 2

€ 511.650 v.o.n.