De Bolle Enk

Zutphen Verkoop gestart
Van € 388.000 tot € 410.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (2 beschikbaar)
  • Wonen 149 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 256 tot 353 m²

Project De Bolle Enk

Wonen in een bijzonder deel van Zutphen. Dit nieuwbouwproject gelegen in Leesten Oost heeft naast de mooie vormgeving en de ruime opzet van de woningen nog veel meer pluspunten. De hoge kwaliteit in het gebruikerscomfort en het energiezuinige karakter van deze woningen, maken het dat u nu een woning koopt waar u met veel plezier zult wonen.

-Koopsom van € 379.000 v.o.n. tot en met € 485.000 v.o.n.
-Woonoppervlakte van 149 tot en met 156 m²
-Perceeloppervlakte van 256 tot en met 529 m²

Zutphen is een gezellige stad, gelegen in de Stedendriehoek. Naast een rijke geschiedenis biedt Zutphen ook vooral gezelligheid. In de binnenstad bevinden zich vele kleine straatjes en leuke cafeetjes met gezellige terrassen.

De Bolle Enk ligt midden in Leesten-Oost en daarmee vlak bij alle goede voorzieningen die deze wijk biedt. Denk aan het bruisende winkelcentrum, multifunctioneel centrum De Mene met onderwijs- en sportfaciliteiten en het groen van Park Overkamp. Tel daar de kindvriendelijke en autoluwe straten bij op en je kunt hier echt genieten van het goede leven.

De Bolle Enk is de nieuwste uitbreiding in Leesten Oost. Het aanbod bestaat uit 16 woningen. In de gemoedelijke en kindvriendelijke wijk vind je 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen zijn volledig gasloos en worden verwarmd door middel van een water-water warmtepompinstallatie.

Comfortabel wonen gaat verder dan wonen in een fijn huis. De omgeving en buurt zijn minstens zo belangrijk. Voorzieningen die je dagelijks nodig hebt bevinden zich ook in Leesten op loop- of fietsafstand.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaar

ten Hag makelaarsgroep

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0575-516361
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Bolle Enk

Van € 388.000 tot € 410.500 v.o.n.