Residence-Boseilanden

Zwaanshoek
Van € 1.050.000 tot € 1.275.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 16 (2 beschikbaar)
 • Wonen 197 tot 253 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4

Project Residence-Boseilanden

MY CASTLE, MY HOME
16 villa-appartementen

NOG SLECHTS 2 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR
BOUW GESTART

Hier wordt geschiedenis geschreven, met een gebouw dat uniek is voor Nederland

Welkom in Residence Boseilanden. Een authentiek gebouw dat vroegere tijden verbindt met het wooncomfort van nu. Een residence in alle opzichten, exclusief in elk detail en omgeven door groen. Residence Boseilanden is gelegen aan de exclusieve westflank van de Haarlemmermeer, op fietsafstand van Bloemendaal, Heemstede, duinen en strand. 

----------- For English translation see below -----------

RESIDEREN AAN DE EXCLUSIEVE WESTFLANK VAN DE HAARLEMMERMEER

Het is een gebouw dat u in één klap herkent. Herinnerend aan de vaderlandse geschiedenislessen op school. Een gebouw met de allure van een echt kasteel, in een decor dat er naadloos bij past. Een oprijlaan, een kasteeltuin en natuur rondom. Residence Boseilanden brengt de geschiedenis terug. Maar nu als modern woongebouw, met alle gemakken en comfort die u van een residentie verlangt.

De exclusiviteit van Residence Boseilanden krijgt nog een extra accent als u weet dat het slechts om zestien appartementen gaat. Die zijn verdeeld over zes woonlagen met Garden-appartementen, Loft-appartementen en Penthouses. Wat alle appartementen gemeen hebben is de ligging op het zuidwesten en de ongekende ruimte. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 180 tot wel 253 vierkante meter. Plafonds met extra hoogte versterken de beleving van de ruimte nog eens extra. Ook buiten geniet u van uw residentiële verblijf. Afhankelijk van het appartement van uw voorkeur meten de privébalkons en -terrassen circa 17 tot 135 vierkante meter. 

En uw buitenverblijf wordt zelfs nog groter, met een bijzondere kasteeltuin voor gemeenschappelijk gebruik. Een kasteeltuin die alle verwachtingen overtreft, met een oppervlakte van circa 4.800 vierkante meter. Ook rondom Residence Boseilanden is het groen. Aan alle zijden kijkt u uit over de natuur. Hier, op deze locatie, lijkt de Randstad ver weg en ervaart u maximaal de beleving van het buitengebied. Met boerderijen die bewaard zijn gebleven als herkenbare ijkpunten in een landelijke ambiance.

HET SUMMUM VAN LUXE

Binnen het aantal van zestien appartementen heeft u de mogelijkheid om uw woonwensen te realiseren. De variëteit is groot. Stelt u prijs op een grote woonkamer of zelfs een living van XL-afmetingen? Wilt u twee of drie slaapkamers? Is een werkkamer voor u wellicht een aantrekkelijke optie? Die mogelijkheden zijn er in Residence Boseilanden. Een tweede badkamer is standaard al voorzien. 

Goed om te weten: de standaard indeling van het appartement van uw keuze is in overleg aan te passen. Ook kiest u voor de ligging de u het meest aanspreekt: niet alleen de woonlaag, maar ook de bijbehorende buitenruimte. 

In een decor als dit mag het voor zich spreken dat auto’s uit het zicht geparkeerd worden. Per appartement heeft u twee parkeerplaatsen in de parkeergarage en het gemak van een berging en een aparte fietsenberging, gelegen op de begane grond.

Er is keuze uit 3 verschillende type appartementen

THE PENTHOUSE COLLECTION: VIER PENTHOUSES VAN 197 TOT 253 M2 - VERKOCHT -
~ Met uw keus voor een penthouse verzekert u zich van het allerhoogste wooncomfort ~

Rijdend door de toegangspoort en over de majestueuze oprijlaan voelt het bijna onwerkelijk aan. Is dit écht de plek waar u woont? U parkeert de auto in de overdekte parkeergarage. In enkele tellen brengt de lift u naar de vijfde of zesde woonlaag, naar uw eigen residentie.

Met uw keus voor een van The Penthouses verzekert u zich van het allerhoogste wooncomfort, zowel letterlijk als figuurlijk. Woonoppervlaktes reiken van circa 197 tot een meer dan riante 253 vierkante meter. En ook buiten ervaart u de luxe van een eigen residentie, met balkons tot circa 67 vierkante meter. Wonen in The Penthouses heeft slechts één ‘nadeel’: het is een privilege dat slechts voor vier gelukkige bewoners is weggelegd.

THE LOFT COLLECTION: NEGEN LOFT-APPARTEMENTEN VAN 180 TOT 233 M2
~ het is de beleving van ruimte die een woning tot een echte loft maakt ~

Ruimte. Het is misschien wel uw eerste gedachte bij een loft. Die beleving is terug te vinden op de tweede, derde en vierde woonlaag van Residence Boseilanden. Per etage is er ruimte voor een drietal Loft-appartementen. Verschillend van indeling, altijd met die overweldigende beleving van exclusiviteit: van circa 180 tot 233 vierkante meter woonoppervlakte. 

Aan welke van de negen mogelijkheden u ook de voorkeur geeft: de standaard indeling is vooral bedoeld ter inspiratie. Zoals bij lofts gebruikelijk is bent u in de gelegenheid uw eigen woonideeën te realiseren, in samenspraak met de aannemer. Buiten wacht een balkon met prachtig uitzicht over de kasteeltuin.

THE GARDEN COLLECTION: DRIE GARDEN-APPARTEMENTEN 181 TOT 232 M2
~ verenig al uw woonwensen in een van the gardens ~

Het zijn appartementen waar buiten en binnen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden: The Gardens, de drie appartementen op de eerste woonlaag. Appartementen die u de ruimte bieden van een vrijstaande woning, en die u ook tegemoetkomen als u aan uw buitenverblijf dezelfde eisen stelt.

Binnen heeft u circa 181, 211 of zelfs 232 vierkante meter woonplezier tot uw beschikking, qua indeling vergelijkbaar met de hoger liggende appartementen. Het verschil is de extra privébuitenruimte, een naam als The Garden waardig: circa 120, 130 of zelfs 137 vierkante meter en grenzend aan de kasteeltuin.

DE LIGGING VAN RESIDENCE BOSEILANDEN, UNIEK IN DE RANDSTAD

Residence Boseilanden is niet alleen architectonisch een icoon. De ligging is al even iconisch, op een kruispunt van groen en recreatie in de Randstad. Twee groenstructuren komen samen op deze plek. De Boseilanden is de ene, een zone van natuur- en recreatiegebieden van noord (recreatiegebied Spaarnwoude) naar zuid (de Kagerplassen). Die groene buffer is er ooit gekomen om de steden Amsterdam en Haarlem voldoende lucht te geven, letterlijk en figuurlijk.

De andere groenstructuur is het Duinpad, van oost naar west. Een naam die de oorsprong al verraadt: het Duinpad loopt van het strand via de duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de westflank van de Haarlemmermeer, via Bloemendaal en het Reigersbos in Bennebroek. Het zijn natuurgebieden die ook in de toekomst hun status behouden. De provincie Noord-Holland maakt zich er sterk voor dat het gebied niet mag verstedelijken.

Het kruispunt van de twee groenstructuren is exact de plek waar straks de kasteeltuin komt te liggen. Kan het natuurrijker? Om die reden krijgt Residence Boseilanden ook Duinpad 1 als toekomstig adres. Symbolisch, als kruispunt van twee groen- en recreatieverbindingen die elkaar daar ontmoeten.

LIGGING TEMIDDEN VAN HET GROEN, MAAR TOCH OVERAL DICHTBIJ.

Op de fiets bent u in een aantal minuten bij alle voorzieningen. Alles is op korte afstand: winkels en scholen, medische faciliteiten en sportcomplexen, verenigingen en cultuur. Al fietsend door het groen zijn plaatsen als Heemstede en Bloemendaal bereikbaar. En ook grote steden als Haarlem en Amsterdam zijn via het snelwegennet goed verbonden met de locatie van Residence Boseilanden.

OOK RESIDEREN?
De verkoop van de appartementen is gestart, neem contact op met de verkopend makelaars voor uw mogelijkheden.

**********English translation**********

MY CASTLE, MY HOME

16 villa apartments

CONSTRUCTION HAS STARTED!

HISTORY IS WRITTEN HERE, WITH A BUILDING UNIQUE TO THE NETHERLANDS
Welcome to Residence Boseilanden. An authentic building that connects earlier times with the living comfort of today. A residence in every way, exclusive in every detail and surrounded by greenery. Residence Boseilanden is located on the exclusive west flank of the Haarlemmermeer, within cycling distance of Bloemendaal, Heemstede, dunes and beach.

EXCLUSIVE LIVING
A driveway, a castle garden and nature all around. The exclusivity of Residence Boseilanden gets an extra accent when you know that it only concerns sixteen apartments. These are spread over six floors with Garden apartments, Loft apartments and Penthouses. What all apartments have in common is the southwest orientation and the unprecedented space. The living areas vary from approximately 180 to 253 square meters. You can also enjoy your residential stay outside, each apartment has a private balcony or terrace.
And with a castle garden for common use with an area of approximately 4,800 square meters. It is also green around Residence Boseilanden. You see the nature on all sides. Here, at this location, the Randstad seems far away and you experience the countryside to the fullest.

THE ULTIMATE OF LUXURY
Within the number of sixteen apartments you have the opportunity to realize your housing needs. A second bathroom is already provided as standard.
Good to know: the standard layout of the apartment of your choice can be adjusted in consultation.
In a decor like this it goes without saying that cars are parked out of sight. Per apartment you have two parking spaces in the parking garage and the convenience of a storage room and a separate bicycle storage room, located on the ground floor.

THE LOCATION OF RESIDENCE FOREST ISLANDS, UNIQUE IN THE RANDSTAD
Residence Boseilanden is not only an architectural icon. The location is just as iconic, at a crossroads of greenery and recreation in the Randstad. Two green structures come together here. The Boseilanden is one, a zone of nature and recreational areas from north (Spaarnwoude recreation area) to south (the Kagerplassen). That green buffer was created to provide the cities of Amsterdam and Haarlem with sufficient air, literally and figuratively.
The other green structure is the Duinpad, from east to west. A name that already betrays its origin: the Duinpad runs from the beach via the dunes of the Zuid-Kennemerland National Park to the west flank of the Haarlemmermeer, via Bloemendaal and the Reigersbos in Bennebroek. These are nature reserves that will also retain their status in the future. The province of Noord-Holland is making a strong case for the area not to be urbanized.

LOCATION IN THE MIDDLE OF THE GREEN, YET CLOSE TO EVERYTHING.
You can reach all amenities in a few minutes by bike. Everything is a short distance away: shops and schools, medical facilities and sports complexes, associations and culture. You can reach places such as Heemstede and Bloemendaal by cycling through the greenery. Large cities such as Haarlem and Amsterdam are also well connected to the location of Residence Boseilanden via the motorway network.

ALSO RESIDING?
The sale of the apartments has started, contact the selling brokers for your options.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • The Garden Collection

  Benedenwoning € 1.275.000 v.o.n.
  • wonen 211 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer 2 (Bouwnr. 2) 211 m² wonen 3 kamers € 1.275.000 v.o.n.
 • The Loft Collection

  Bovenwoning € 1.150.000 v.o.n.
  • wonen 233 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer 10 (Bouwnr. 10) 233 m² wonen 4 kamers € 1.150.000 v.o.n.
  Bouwnummer 5 (Bouwnr. 5) Verkocht 184 m² wonen 3 kamers € 925.000 v.o.n.
 • The Penthouse Collection - VERKOCHT

  Penthouse Van € 1.050.000 tot € 1.250.000 v.o.n.
  • wonen 197 tot 253 m² wonen
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing