Idenburgplein 1 t/m 24

Zwijndrecht
Van € 390 tot 615 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
  • Wonen 35 tot 60 m²

Omschrijving

Te huur bij MVGM Woningmanagement:
Dit kleinschalige appartementencomplex is in een rustige en groene omgeving gesitueerd. In dit complex zijn een en twee kamer appartementen te huur, inclusief kelderbox. De centrale entre en de kelderboxen zijn afgesloten, de centrale entre is afgesloten met een intercom installatie.

Indeling:
Het eenkamerappartement beschikt over een badkamer met een ligbad en een wasmachine aansluiting. In de erg ruime woonkamer en slaapkamer zit een half open keuken met daarin extra kasten. Hier vanuit is er toegang tot het balkon. Het balkon is gesitueerd over de gehele breedte van het appartement.
Het tweekamerappartement beschikt over een ruime slaapkamer die direct toegang heeft tot de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, er is een aparte toilet aanwezig in deze woning. In de woonkamer zit een half open keuken, vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon, deze is gesitueerd over de gehele breedte van de woning.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Idenburgplein 1 t/m 24 - Appartementen

    Bovenwoning Van € 390 tot 615 /mnd
    • wonen 35 tot 60 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Idenburgplein 1 t/m 24

Van € 390 tot 615 /mnd