Meer in huis

Haal alles uit jouw huis

Wat is de waarde van mijn huis, hoe kan ik mijn huis verduurzamen en hoe ontwikkelt de markt zich binnen mijn buurt? Als huiseigenaar zijn dit allemaal vragen die je van tijd tot tijd hebt. Ontdek de potentie van jouw huis en laat je op weg helpen om zo de keuzes te maken die het beste bij jouw woonsituatie passen. Voor nu, straks en in de toekomst.

Ontdek meer

Mijn Huis

Voeg vandaag nog jouw huis toe in Mijn Huis en krijg direct actueel inzicht in je woning en je buurt, op één plek.

Ontdek meer

Inzicht in je
woningwaarde

Met Mijn Huis krijg je binnen tien seconden een schatting van de waarde van je woning. Meld je direct aan en ontvang updates over de ontwikkeling van de waarde.

Check de waarde

Jouw buurt

Wat is de gemiddelde vraagprijs en verkooptijd in jouw buurt? Krijg je binnenkort nieuwe buren? Je ziet het op Mijn Huis.

Ontdek meer


Advies en hulp op maat van een makelaar

Oke, je wilt verkopen? Ga je zelf met potentiële kopers onderhandelen over de verkoopprijs? Voor makelaars is een huis verkopen wél dagelijkse kost. Een verkoopmakelaar heeft naast ervaring ook specifieke kennis over de lokale markt en neemt je veel werk uit handen. Bovendien heb je een verkoopmakelaar nodig om je huis via funda te verkopen. Met onze zoektool zie je eenvoudig welke NVM-makelaar bij jou in de buurt zit.

Vind makelaars in de buurt  

De beste plek voor jouw woning

5mln. Unieke bezoekers per maand

84% Gebruikt funda om een huis te vinden

Ik wil mijn huis op funda