Balgweg 1764 KB Breezand

€ 147.500 v.o.n.

Omschrijving

Balgweg 12 - recreatiewoningen

Op een unieke locatie aan de Balgweg worden 5 royale percelen aangeboden waarop een recreatiewoning gebouwd kan worden. De percelen van minimaal 844 m2, zijn gelegen aan water en in landelijk gebied met vrij uitzicht.

De recreatiewoningen zullen veel groen, rust en ruimte bieden. Er zijn verschillende voorzieningen op korte afstand te bereiken. De dichtstbijzijnde winkelvoorzieningen zijn in de dorpen Breezand en Anna Paulowna. De stad Schagen ligt op 20 minuten rijafstand en Den Helder op slechts 10 minuten. Breezand is een van de grootste bollenstreken van Nederland. Een paar maanden per jaar kleurt heel Breezand op vanwege de mooie bollenvelden die dan in bloei staan.

De Waddenzee ligt op een steenworp afstand. De Balgzanddijk biedt de mogelijkheid om lekker te wandelen en uit te waaien. Visliefhebbers hebben meer dan genoeg mogelijkheden in de nabije omgeving. Voor watersporters zijn er verschillende wateren, zoals Van Ewijcksluis, het Amstelmeer en het Oude Veer. Het Noordzeestrand is ook gemakkelijk met de fiets te bereiken. Er liggen meerdere stranden op korte afstand, zoals Julianadorp en Callantsoog. Bij slechter weer is er een binnenzwembad in Breezand. Een dagje Texel is gauw gepland. De Texelse boot vaart vanuit Den Helder in de zomer ieder half uur.

De kop van Noord-Holland heeft de schoonste lucht en de meeste zonuren van Nederland. Een ideale locatie voor uw recreatiewoning!

De verkoper van de percelen heeft samen met de aannemer een ontwerp van een zespersoons woning ontwikkeld. De bouwvergunning is hier al voor verleend. Deze woning kan binnen ongeveer 8 weken gerealiseerd worden. De modelwoning is duurzaam van aard en wordt volledig in staal uitgevoerd. De kleurstelling, indeling en uitstraling zijn naar wens aanpasbaar.

U kunt ook alleen het perceel afnemen en zelf een ontwerp laten maken. In dit geval dient u wel een nieuwe bouwvergunning aan te vragen. Hierbij dient u rekening te houden met het op de tekening aangegeven bouwvlak. Hier kan niet van worden afgeweken vanwege het tracé van een gastransportleiding in de grond.

Kavel 12a : 844m2 € 147.500,- vrij op naam, exclusief BTW
Kavel 12b : 859m2 € 149.750,- vrij op naam, exclusief BTW
Kavel 12c : 873m2 € 152.500,- vrij op naam, exclusief BTW
Kavel 12d: 867m2 € 151.000,- vrij op naam, exclusief BTW
Kavel 12e: VERKOCHT

Mocht u interesse hebben in deze mooie kavel, neemt u dan snel contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 147.500 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 150.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Permanente bewoning
Permanente bewoning is niet toegestaan

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
873 m²

Kadastrale gegevens

ANNA PAULOWNA K 7802
Kadastrale kaart
Oppervlakte
661 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
ANNA PAULOWNA K 7796
Oppervlakte
212 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan water, beschutte ligging, landelijk gelegen en vrij uitzicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Balgweg

€ 147.500 v.o.n.