Raadhuisstraat 27 h083 1746 BE Dirkshorn

€ 189.500 k.k.

Omschrijving

Te koop bij Ambivast: Een ruime kavel van ca. 477 m2 incl. bouwvergunning bestemd voor het bouwen van een ruime recreatiewoning op recreatiepark Dirkshoeve in Dirkshorn. Er mag 100 m2 bebouwd worden volgens de vergunning.

Het park is ruim opgezet en heeft een nette infrastructuur. Er zijn speeltuinen aanwezig, nette wegen aangelegd en voor de afvalinzameling wordt gebruik gemaakt van ondergrondse containers.

Dirkshorn is gelegen in provincie Noord-Holland vlakbij de Noordzee maar ook recreatiegebied Geestmerambacht is vlakbij. Voor het bezoeken van een stad kunt u terecht in het gezellige Schagen of Alkmaar.

Ligging
De kavel is gelegen op Bungalowpark Dirkshoeve in Dirkshorn. Het park ademt rust en ruimte, door de landelijke ligging en de aanwezigheid van veel groen. Het centrum van Dirkshorn is op steenworp afstand waardoor voorzieningen als winkels, horeca maar ook een golfbaan en zwemwater (zwembad en meertje) binnen een straal van 500 meter te vinden zijn. In een nabijgelegen meertje wordt veel gevist, gesupt of gezwommen.

Heeft u eenmaal een vakantiewoning gerealiseerd dan leent deze woning zich prima voor verhuurmogelijkheden, het park is het gehele jaar geopend.

U kunt ervoor kiezen om zelf heerlijk te recreëren of om te verhuren. Dirkshoeve kan in overleg met u bemiddelen in de verhuur, echter kunt u ook zelf de verhuur verzorgen.

Inschrijven en permanente bewoning is niet toegestaan op het park.

Nieuwbouw/ontwerp vrijstaande recreatievilla: De verkoper heeft al een ontwerp laten maken van een zes persoons recreatiewoning, de bouwvergunning is hiervoor al verleend. Uiteraard kunt u zelf ook een ontwerp van een recreatiewoning laten maken. In dat geval dient u wel een nieuwe bouwvergunning aan te vragen. Hierbij dient u rekening te houden met het bebouwingsoppervlakte van 100 m2.

In het ontwerp van de vrijstaande recreatievilla is rekening gehouden met duurzaam bouwen door de aanwezigheid van hoogwaardige isolatie, ventilatie en gasloze warmtevoorziening door middel van warmtepompinstallatie en natuurlijk de aanwezigheid van zonnepanelen op het dak van de villa.

In het ontwerp wordt uitgegaan van een zes persoons villa met 2 tweepersoons slaapkamers op de begane grond en 1 tweepersoons slaapkamer op de 1e verdieping.

De reguliere parklasten
Deze bestaan uit de bijdrage voor het parkbeheer en het onderhoud, de levering van water, afvalverwerking, eventuele optionele onderhoudsdiensten. Overige bijkomende lasten zijn de lokale belastingen (denk aan rioolrecht, onroerende zaak belasting en waterschapslasten).

Eigenaar heeft de grond gekocht en per december zal deze in volle eigendom worden verkregen en vervallen de erfpachtkosten.

Details:
- Vraagprijs bouwgrond: € 189.500,- k.k.
- Oppervlakte: ca. 477 m2
- Parklasten: op basis van huidige gebruik alleen perceel € 3.000,- per jaar (2022). Meer informatie verkrijgbaar op aanvraag.
- Overname datum: in overleg

Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging op telefoonnummer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 189.500 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Permanente bewoning
Permanente bewoning is niet toegestaan

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
477 m²

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gelegen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Raadhuisstraat 27 h083

€ 189.500 k.k.