Camperveer 14 4493 DK Kamperland

Uitgelichte kenmerken

  • 92 m² wonen
  • 3 slaapkamers
€ 525.000 k.k.

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij een prachtig recreatieappartement op de 1e verdieping in Kamperland aanbieden.

De appartementen zijn gesitueerd in appartementencomplex ‘Villa Helena’. Dit is een uniek appartementencomplex op Domein Het Camperveer. Op een terrein van 8 hectare is dit bijzondere project gerealiseerd: 15 recreatiewoningen en 4 appartementen en 2 penthouses in een Engels romantische bouwstijl.

Villa Helena is een statig gebouw, waar zich 4 luxeappartementen en 2 penthouses in bevinden. Twee recreatie-eenheden per verdieping. Het beschikbare appartement is aangeduid met nr. 14 en bevindt zich op de 1e verdieping.
Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 92 m2 GBO en beschikt over een woonkamer met luxe open keuken, drie slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een royaal balkon (ca. 22 m2) aan de zuidwestzijde en een kleiner balkon aan de noordzijde. Vanaf het grote balkon aan de zuidwestzijde heeft u uitzicht op het groengebied met waterpartij.

Bij het appartement behoort tevens een externe berging welke is bestemd voor privégebruik en twee parkeerplaatsen nabij het appartementencomplex. Zowel de berging alsmede twee parkeerplaatsen en 1/6e deel van de algemene ruimtes behoren tot het verkochte.

In het kort:
- Camperveer 14, 4493 DK Kamperland
- Oppervlakte is ca. 92 m2 GBO / geschikt voor 6 personen
- Gelegen in een groenrijke omgeving, 100 meter van het Veerse Meer
- Bouwjaar 2019
- Royaal balkon van ca. 22 m2 gelegen op het zuidwesten
- Vraagprijs € 525.000,- k.k. excl. BTW
- Roerende zaken € 29.455,- excl. BTW

Locatie:
Domein Camperveer is gelegen nabij Kamperland, op Noord-Beveland, slechts 100 meter van het Veerse Meer. Kamperland is in trek als badplaats bij degenen die houden van watersport. Een ideale locatie voor surfers, zeilers, duikers en vissers. In Kamperland bevindt zich een diversiteit aan winkels, horeca, jachthavens, watersportcentra. Op korte afstand is de kust met de stranden, de Oosterscheldekering en Neeltje Jans. Via het pontje is Veere bereikbaar en plaatsen als Middelburg en Goes liggen op geringe afstand.

Kamperland is het grootste dorp van de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland. De afgelopen jaren is Kamperland een stuk aantrekkelijker geworden voor toeristen. Het dorp heeft verschillende restaurants en winkels. Aan de kustlijn van het Veerse Meer bevinden zich villa wijken met vakantiewoningen, ook voor watersport is de kustlijn van het meer ideaal. De eindeloze mogelijkheden geven een heerlijk vakantiegevoel.

Via de Oosterscheldekering is de randstad snel te bereiken. Ook kan je via de N57 gemakkelijk naar de steden Middelburg en Goes.

Object:
Op een terrein van 8 hectare is een bijzonder project gerealiseerd: 15 recreatiewoningen en 6 appartementen in een architectuur geïnspireerde bouwstijl uit de Engelse romantische stijl. Het appartementengebouw is gelegen aan een waterpartij. Het terrein is slecht voor 3% bebouwd en biedt een diversiteit aan bomen, planten, rust en ruimte.

Verhuur:
De verhuur is uitbesteed aan Roompot een professionele partij gespecialiseerd in recreatie verhuur. Een commissionairsovereenkomst en onderhoudsservice zijn opgenomen in de dataroom. Teneinde vervanging, reparatie en onderhoud van de inrichting en inventaris zo makkelijk mogelijk te maken, zijn de appartementen door de eigenaar verplicht ingericht met de voorgeschreven inrichting en het klein inventarispakket.

Vereniging van Eigenaars:
Er is een Vereniging van Eigenaars "Villa Helena" te Kamperland.
Voor nadere algemene informatie over de splitsing en vereniging wordt verwezen naar de splitsingsakte en het modelreglement, die zijn opgenomen in de dataroom. Bij gesplitste verkoop van de appartementen zal de Vereniging van Eigenaars worden geactiveerd.

Beheervereniging Domein het Camperveer:
Er is een beheervereniging Domein het Camperveer, waar eigenaren lid van zijn. Deze beheervereniging draagt zorg voor groen- en wegonderhoud en ophalen van het vuil.
Het resultaat/begroting, offerte onderhoudswerkzaamheden en het beplantingsplan zijn opgenomen in de dataroom.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is meegedeeld.

Fiscaal:
Wegens de levering van de registergoederen is van rechtswege omzetbelasting verschuldigd, aangezien de levering van de registergoederen is aan te merken als een levering als bedoeld in artikel 11 lid 1 aanhef sub a. onder 1 Wet op de omzetbelasting 1968 juncto artikel 11 lid 5 en 6 Wet op de omzetbelasting 1968. De omzetbelasting wordt, wanneer de koper kwalificeert als ondernemer in de zin van de Wet op de omzetbelasting 1968, verlegd naar de koper op de voet van het bepaalde in artikel 24ba lid 1 aanhef en onderdeel d. Uitvoeringsbesluit omzetbelasting 1968 in samenhang met het bepaalde in paragraaf 5.3. van het besluit van de staatssecretaris van Financiën de dato negentien september tweeduizend dertien (kenmerk BLKB2013/1686M).
De wegens de verkrijging van de registergoederen verschuldigde overdrachtsbelasting –behoudens eventuele vrijstelling – is geheel voor rekening van de koper.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Vraagprijs:
€ 525.000,- k.k. excl. BTW voor de recreatiewoning
€ 29.455,- excl. BTW voor de roerende zaken

Het bestemmingsplan:
Domein Het Camperveer is onherroepelijk vastgesteld op 3 april 2018.
De bestemming is Natuur- Landgoederen.

De voor Natuur-Landgoederen aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. verblijfsrecreatieve doeleinden, met een bedrijfsmatige exploitatie, met dien verstande dat uitsluitend recreatiewoningen en recreatieappartementen zijn toegestaan;
b. natuur en bos en extensief recreatief medegebruik;
c. woondoeleinden;
alsmede voor
d. tuinen, erven, paden, waterhuishoudkundige voorzieningen ten dienste van de bestemming.

- Het bebouwingspercentage bedraagt maximaal 3%.
- Ten minste 80% van het landgoed dient openbaar toegankelijk te zijn.

De bestemmingsplaninformatie is aanwezig in de dataroom.

Energie label:
A

Kadastrale gegevens:
kadastraal bekend: gemeente Wissenkerke
Sectie: R
complex aanduiding: 1258 A-appartementsindex 3

En 1/21 onverdeeld aandeel in de mandelige zaak bestaande uit gemeenschappelijke wegen en (fiets)paden met aanbehoren, (groen) afscheiding, gemeenschappelijke groenvoorzieningen en waterpartijen, inritten.
Kadastrale bekend: gemeente Wissenkerke
Sectie: R
Nummers 1261 en 1262
Totale grootte (voorlopig): 64.066 m2 en 25 m2

Eigenaren zijn voor 1/21e deel lid van de algemene voorzieningen en infrastructuur van het overige deel van Camperveer.

Bodeminformatie:
Er zijn geen nadere bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodem. Bodeminformatie van Nazca en een verkennend bodemonderzoek van Mitec Advies B.V. d.d. 27 mei 2016 zijn opgenomen in de dataroom.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail:

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het appartement te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Permanente bewoning
Permanente bewoning is niet toegestaan

Bouw

Soort appartement
Tussenverdieping (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Specifiek
Gestoffeerd
Soort dak
Plat dak bedekt met overig

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
92 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
25 m²
Externe bergruimte
11 m²
Inhoud
318 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
3 badkamers en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
3 douches
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
1e woonlaag
Voorzieningen
Airconditioning, lift, natuurlijke ventilatie, rolluiken en TV kabel

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas en muurisolatie
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel uit 2019

Kadastrale gegevens

WISSENKERKE R 1258
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Zie akte

Buitenruimte

Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Buurt

Verspreide huizen Kamperland, Kamperland

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Camperveer 14

€ 525.000 k.k.