• Verkocht

BSP (Bouwnr. 20) 2374 BS Oud Ade

Uitgelichte kenmerken

  • 60 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 339.500 v.o.n.
Onderdeel van project De Buitenplaats, Oud Ade

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 oktober 2021
Verkoopdatum
10 mei 2022
Looptijd
6 maanden

Omschrijving

LET OP GEEN PERMANENTE BEWONING!
OPEN DAG VRIJDAG 20 MEI 14:00-17:00

De Buitenplaats is een nieuwbouwproject met 26 prachtige, modern vormgegeven, vrijstaande RECREATIEWONINGEN op een afgesloten
privéterrein met algemene parkeerplaatsen, groenvoorzieningen en rondom gelegen aan het water. Er zijn 11 woningen met een eigen aanlegplaats. Tevens worden er losse aanlegplaatsen verkocht. Met een sloep kunt u prachtige tochten maken richting de Braassemermeer, de Kagerplassen en het historische centrum van Leiden.

De woningen zijn zeer geschikt voor eigen gebruik dan wel voor verhuur. Indien u de woning verhuurd kunt u rekenen op een aantrekkelijk jaarlijks rendement. Belvilla zal zorgdragen voor de verhuur waarbij het geprognotiseerd rendement ca. 6% op jaarbasis zal bedragen. Verhuurhypotheek mogelijk tot 75% van de marktwaarde. Looptijd 25 jaar. Bij een rentevaste periode van 10 jaar bedraagt de rente 1,21%. Aflossing: lineair of annuïteit.

Oud Ade heeft een fantastische ontsluiting. Binnen 2 minuten zit u op de Rijksweg A4, waar u met een kwartier Schiphol bereikt. De vrijstaande woningen zijn gelegen op grote kavels van ca. 500 - 650 m2 (inclusief een gedeelte water) en hebben een bruto vloeroppervlakte van 60 m2. De bouw zal kwalitatief hoogwaardig worden uitgevoerd, dat houdt in traditionele bouw volgens de laatste normen, zeer duurzaam en volledig geïsoleerd. De Buitenplaats is het gehele jaar toegestaan voor eigen recreatief gebruik dan wel recreatieve verhuur. Ook zijn er geen dwingende parkregels en hoge parklasten. Ideaal!

De gemeente Kaag en Braassem heeft inmiddels een nieuwe beleidslijn oppervlakte recreatiewoningen aangenomen die het mogelijk maakt ook nog een buitenruimte (veranda) bij de nieuw te realiseren recreatiewoning te realiseren welke buitenruimte niet zal worden meegerekend in de toegestane oppervlakte van 60 m2. Deze buitenruimte is echter alleen toegestaan indien er sprake is van maximaal één dichte zijde.

Wilt u een recreatiewoning in De Buitenplaats kopen? Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvende afspraak. Prijzen vanaf € 304.500 exclusief verrekenbare BTW (bij recreatieve verhuur). Nadere informatie vindt u op de projectwebsite. wonenindebuitenplaats.nll

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 339.500 vrij op naam
Status
Verkocht
Permanente bewoning
Permanente bewoning is niet toegestaan

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
Zadeldak bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
60 m²
Inhoud
210 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarwater, landelijk gelegen, vrij uitzicht en in recreatiepark
Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein

Betrokken makelaar

VBO verkoopmakelaar

Damen Makelaars B.V.

Bel (+31)71-3619343

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.