Tips Objectmarketing Promoten

Bereik bijna drie keer zo veel huizenzoekers met Toppositie

- leestijd

Een groot bereik in een specifiek gebied

Met Toppositie geef je de verkoop van jouw object een flinke duw. In combinatie met funda Basis bereik je tot wel 297% meer zoekers. Bovendien komt ook je kantoor prominent in beeld.

De cijfers liegen er niet om: met funda Compleet of Premium vergroot je sowieso je bereik, maar door dat pakket aan te vullen met Toppositie bereik je gemiddeld nog eens 162% meer zoekers*. Had je in eerste instantie gekozen voor funda Basis, dan is het bereik van dat object lager. Maar dankzij Toppositie wordt dat object gemiddeld toch weer 297% vaker getoond aan zoekers dan andere basisplaatsingen.

Optimale presentatie en zichtbaarheid vanaf dag 1
Jouw object vaker gevonden, bekeken én meer contactaanvragen: je regelt het met funda Premium.
Lees meer

Van impressies naar views

Naast vertoningen (impressies) wil je natuurlijk ook dat jouw object vaker bekeken wordt (views). Ook daar heeft Toppositie een positief effect op. Uit data blijkt dat bezoekers gemiddeld 32% vaker op een object klikken als Toppositie wordt ingezet in combinatie met funda Basis. Gebruik je funda Compleet of Premium, dan ligt het aantal kliks sowieso al hoger dan bij Basis, maar ook dan vergroot Toppositie het effect nog eens met 11%*.

Strategisch inzetten

Nog een voordeel van Toppositie: je bepaalt zelf waar – in welke plaats of plaatsen – jouw object bovenaan komt te staan. Door hiermee te experimenteren, zie je vanzelf in welke plaats(en) je de beste resultaten behaalt. Het effect kan boven de genoemde gemiddelden uitvallen – maar ook lager. Het levert in ieder geval nuttige inzichten op voor je verkoopstrategie.

Kantoornaam in beeld

Toppositie heeft nog een bijkomend effect: samen met het object verschijnt ook jouw kantoornaam boven de zoekresultaten. Die ziet de funda-bezoeker dus net zo vaak. Zo werk je in één klap aan je bereik en de naamsbekendheid van je kantoor.

* Cijfers gebaseerd op een vergelijking tussen objecten op funda met en zonder Toppositie.

Val op en bereik een groot publiek met Toppositie
Kies een plaats en claim die opvallende plek boven de resultatenlijst.

Vertel me meer >