Tips Objectmarketing Promoten

Bereik tot 5,5 keer meer mensen met Woning in beeld

-

Een groot publiek voor een bijzonder object

Geef je bereik een boost met Woning in beeld. Hiermee wordt jouw object tot maar liefst 5,5 keer zo vaak getoond*. Doordat het object op de drukbezochte homepage van funda wordt getoond, bereik je de grootste groep huizenzoekers in een bepaalde provincie of zelfs in het hele land. Dit is vooral effectief voor bijzondere objecten.

De homepage van funda wordt gemiddeld 15 tot 20 miljoen keer per maand bezocht. En van al deze mensen klikken er maandelijks honderdduizenden op een woning die gepromoot wordt met Woning in beeld*. Met dit product vergroot je dus gegarandeerd jouw bereik. Hoeveel groter hangt af van het pakket waarmee je je object op funda aanbiedt.

Ander pakket, groter effect

Wanneer je funda Compleet of Premium combineert met Woning in beeld, bereik je ongeveer 2,5 keer zoveel mensen. Kies je voor funda Basis dan loop je dus veel bereik mis. Dit kun je herstellen met Woning in beeld. Als je dit product inzet in combinatie met funda Basis wordt het object maar liefst 5,5 keer vaker getoond aan platformbezoekers dan wanneer je Woning in beeld niet inzet*.

Bijzondere objecten

Woning in beeld is vooral effectief voor objecten waarvoor mensen bereid zijn te verhuizen naar een andere plaats. Denk aan een authentieke woonboerderij in een klein dorpje op het platteland. Maar ook voor woningen in populaire steden, die ondergesneeuwd dreigen te raken in het grote aanbod aldaar.

Met Woning in beeld breng je het object ook onder de aandacht van geïnteresseerden in andere steden en gebieden

Een bijzonder object in bijvoorbeeld een klein dorp in Zuid-Groningen bereikt relatief weinig mensen op funda. Slechts een handjevol bezoekers zoekt naar dat specifieke dorp en als het echt afgelegen is, verschijnt het object ook niet in de zoekresultaten van mensen die in een straal rondom een grotere stad zoeken. Met Woning in beeld breng je het object ook onder de aandacht van potentieel geïnteresseerden in andere steden en gebieden. Zo vergroot je je bereik aanzienlijk – en daarmee de kans op contactaanvragen.

* bron: 'Cijfers gebaseerd op een vergelijking tussen objecten op funda met en zonder Woning in beeld'.

Geef een bijzonder object het grootst mogelijke publiek
Met Woning in beeld bereik je miljoenen bezoekers via de homepage van funda

Bestel in funda desk