Tips Promoten Kantoor & Diensten

Geef uw kantoor een verleidelijk podium

Laatst bijgewerkt op - leestijd

Met Podiumplaats bent u prominent zichtbaar op funda

Wilt u uw makelaarskantoor onder de aandacht brengen van bezoekers op funda? Geef het een Podiumplaats. Met deze advertentie bent u op drie prominente posities in beeld. Product Lead Jasper Blokland legt uit welke vele voordelen u geniet met adverteren met Podiumplaats.

‘We hebben onze bestaande Makelaar in de buurt-advertentie in een nieuw jasje gestoken én verbeterd,’ legt Jasper Blokland, Product Lead bij funda, uit. ‘Vanaf nu heet dit advertentieproduct Podiumplaats. Nieuw hieraan is, behalve de naam, dat de advertentie op meer en ook prominentere plekken op funda.nl verschijnt. Podiumplaats staat hoger op de zoekresultatenpagina, wordt getoond bij de resultatenpagina van ‘NVM-makelaar zoeken’ en is te zien op de specifieke buurtpagina’s.’

Laat zien dat u er bent

Met Podiumplaats plaatst u uw kantoor letterlijk op een digitaal podium dat de aandacht van bezoekers trekt. Met deze prominente advertentie verleidt u potentiële klanten om voor uw makelaarskantoor te kiezen. De advertentie bestaat uit een foto (van uzelf of uw logo) en een korte begeleidende tekst over uw kantoor of waar u als makelaar uniek in bent. Het staat u vrij de advertentie door te laten linken naar uw profielpagina op funda of uw eigen website.

Op drie prominente plekken in de spotlight

Jasper: ‘Het unieke aan Podiumplaats is dat de advertentie op drie verschillende, prominente plekken op funda.nl te zien is. De advertentie krijgt een hogere positionering op de resultatenpagina van woningzoekers en de consument die een makelaar zoekt, ziet de advertentie ook daar in de zoekresultatenpagina.’

De derde plek waar makelaars met een Podiumplaats-advertentie veel impressies en kliks zullen krijgen, is de zogenoemde buurtpagina. Per buurt en per stad hebben we op funda contentpagina’s met informatie over bijvoorbeeld de demografie, huizenprijzen en faciliteiten in een bepaalde buurt. Met de Podiumplaats-advertentie ziet de consument meteen welke makelaars in deze specifieke buurt werkzaam zijn. U kunt uzelf hiermee dus als dé lokale expert in de spotlights zetten.

Prijs onafhankelijk van views of kliks

Zoekers naar objecten of makelaars krijgen naast de zoekresultatenlijst altijd twee Podiumplaats-advertenties te zien. Zijn er meer dan twee makelaars in uw regio die Podiumplaats gebruiken, dan rouleren deze advertenties. Hier zit geen maximum aan, dus uw advertentie wordt telkens opnieuw getoond. En: ‘De advertentieprijs is bij Podiumplaats een vast bedrag per maand, ongeacht het aantal vertoningen of kliks. Als je dit vergelijkt met de prijzen om op Facebook of Google te adverteren, dan zou ik het wel weten als makelaar!’ voegt Jasper met een glimlach toe.

Stel Podiumplaats in via de funda desk

Dé manier om u als makelaar te profileren

In de huidige woningmarkt is de concurrentie om met name verkoopleads ongekend groot. Het is daarom essentieel om u als kantoor onderscheidend te profileren en onder de aandacht te blijven van potentiële klanten. Jasper: ‘Podiumplaats is een advertentieproduct dat heel goed past bij de marktdynamiek van deze tijd. Makelaars kunnen zichzelf hiermee expliciet naar voren schuiven.’

Met een advertentieproduct als Podiumplaats kunt u tóch zichtbaar blijven

Bovendien maakt u zo optimaal gebruik van het etalage-effect van funda. Ons platform fungeert niet alleen als etalage voor woningen, maar ook voor de makelaar die deze verkoopt. Vanaf het moment dat een object online staat, is een makelaar zichtbaar. Consumenten zien het makelaarskantoor en kunnen contact opnemen. Nu er én veel minder huizen op funda komen én de doorlooptijd veel sneller is, bent u als makelaar minder zichtbaar. Met een advertentieproduct als Podiumplaats kunt u dit compenseren door tóch zichtbaar te blijven. Een zeer welkom middel dus, in tijden van minder exposure en een terugloop aan nieuwe opdrachten.

Vragen over adverteren op funda?

Jeroen en zijn collega's helpen u graag.

Jeroen Blom Accountmanager
Stuur een e-mail Toon telefoonnummer Bel 020 5618229