Event Meetup

Platform in Praktijk | Meer uit uw merk halen

- leestijd

Een meetup over het vinden en bouwen van uw merk

Samen met brand expert Maarten van Vliet helpen we u in deze marketingtraining bij het bepalen en optimaal benutten van uw kantoor als merk, via én buiten funda. De meetup is onderdeel van de reeks Platform in Praktijk. Deze sessie over meer uit uw makelaarskantoor als merk halen is zoveel mogelijk op maat. In vier uur tijd krijgt u concrete handvatten die u direct kunt toepassen.

Wilt u als NVM-makelaar of marketingmedewerker meer aan- en verkoopopdrachten genereren door uw kantoor nog sterker te onderscheiden van de concurrentie? Dan is deze meetup wat voor u.

Op dit moment is de inschrijving gesloten

Programma

08.30 | 12.30 uur – Ontvangst
09.00 | 13.00 uur – Introductie door funda
09.15 | 13.15 uur – Maarten van Vliet over branding
10.30 | 14.30 uur – Pauze
10.50 | 14.50 uur – Aan de slag met uw merkpaspoort
11.30 | 15.30 uur – Uw merk op funda doorvertalen
12.00 | 16.00 uur – Lunch/Borrel
13.00 | 17.00 uur – Einde

*De tijden kunnen verschillen per locatie. Bekijk goed of de locatie van uw keuze een middag- of een ochtendprogramma betreft.

Thema's

Branding & merkpaspoort
In de eerste twee uur van de meetup neemt Maarten van Vliet u mee in de wereld van branding. Hij vertelt u over de functie van een merk en wat het onderscheidend maakt. Vervolgens licht hij toe wat een merkpaspoort is en gaat u concreet aan de slag met het invullen hiervan. Wat zijn de merkwaarden, merkpositie, merkpersoonlijkheid (archetype) en merkbelofte van uw kantoor? Naast de handvatten om het merk van uw kantoor te bepalen bespreekt Van Vliet op welke manier u nog succesvoller kunt zijn in het presenteren van uw merk. Waar maakt u als kantoor het verschil? Waarom zou een potentiële klant voor uw kantoor kiezen? Hoe zorgt u ervoor dat uw merk in al uw gedrag en communicatie tot uiting komt?

Funda als marketingplatform
Een accountmanager van funda vertelt u tot slot alles over hoe u uw vastgestelde merk ook op funda tot uiting kunt brengen. Hij geeft u praktische tips over hoe u funda en alle beschikbare tools optimaal inzet. Na afloop heeft u een kant-en-klare strategie om met Kantoorprofiel Pro via funda uw merk optimaal te benutten.

Edities

Op dit moment staan er geen meetups gepland. Zodra we meer weten over het programma van 2022 zullen we u daarover informeren.

Aanmelden

U kunt zich op dit moment niet aanmelden voor deze meetup. Wilt u op de hoogte blijven van al onze meetups en webinars? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. Heeft u vragen over de meetup? Stuur dan een mail naar connect@funda.nl.

Op dit moment is de inschrijving gesloten

Covid-19

Alle meetups van funda worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. De locaties zijn hier zorgvuldig op geselecteerd. We houden de ontwikkelingen nauw in de gaten. Mocht er onverhoopt iets moeten veranderen in opzet of locatie, dan hoort u dit uiteraard van ons. Heeft u zich aangemeld, maar heeft u verkoudheidsklachten? Dan vragen we u thuis te blijven.