Tips Objectmarketing Presenteren

Wanneer kiest u voor Blikvanger?

- leestijd

Meer interesse voor uw object

Met Blikvanger kunt u een object beter laten opvallen. Een mooi middel als te weinig huizenzoekers vanuit de resultatenlijst doorklikken naar de pagina van uw object. Door een unieke eigenschap van uw object uit te lichten, vangt u letterlijk de blik van bezoekers. En omdat uw logo bij de Blikvanger staat, valt ook uw kantoor beter op!

De objectstatistieken in de funda desk, op uw objectdetailpagina, laten zien hoe uw object presteert. Merkt u dat de groep zoekers wel heel veel kleiner wordt in de stap van gevonden naar bekeken? Dan kan Blikvanger een interessant product zijn. Hiermee valt uw object namelijk meer op in de resultatenlijst van huizenzoekers.

Benieuwd naar de Blikvanger-tips van accountmanager Joost Korse? Bekijk de video!

Val meer op in de resultatenlijst

Hoe? Heel simpel: het object vangt letterlijk de blik van de bezoeker. Door een blauw kleurtje, door meer ruimte in de resultatenlijst, door meer en grotere foto’s én door een plek waar u als makelaar een unieke eigenschap van uw object kunt uitlichten. Iets wat niet direct zichtbaar is op foto’s, maar waarvan u weet dat het zoekers trekt. Bijvoorbeeld een zwembad, of een gunstige ligging om de hoek bij een basisschool of winkelcentrum.

De funda funnel geeft u meer inzicht in de drie fases die potentiële klanten doorlopen

Uw object wordt dus niet hoger geplaatst in de resultaten, maar de presentatie triggert serieus geïnteresseerden om te klikken op de objectpagina. Bovendien staat uw logo bij de Blikvanger, wat bijdraagt aan de naamsbekendheid van uw kantoor. Twee vliegen in een klap dus!

Vergelijk uw prestaties

Om erachter te komen of uw object goed presteert, kunt u uw eigen objectstatistieken in de funda desk naast de meest recente funda Barometer leggen. Daarin ziet u wat het gemiddelde bereik, de interesse (het aantal keer dat een object wordt bekeken) en contact (aantal leads) is van objecten in uw regio. Dit zijn de drie fases die bezoekers op funda doorlopen voor zij een potentiële klant van u worden. Met Blikvanger zorgt u ervoor dat meer mensen van de eerste stap, het bereik, terechtkomen in de volgende stap: interesse.

Meer interesse voor uw object?
Woningen met Blikvanger worden 33% vaker aangeklikt.

Vertel me meer >
Hulp nodig bij het instellen van Blikvanger?
Bekijk veelgestelde vragen
Meer over dit onderwerp