7 Redenen om deel te nemen

 

Uw aanbod in the picture

Het is efficiënter, u kunt een hogere prijs vragen, uw huizenaanbod heeft meer bekijks… en nog 4 overtuigende redenen om op zaterdag 30 maart de deuren wagenwijd open te zetten.

Uw aanbod in de picture

1

Veel bekijks

De NVM Open Huizen Dag trekt enorm veel bekijks. Zowel online als fysiek. Tijdens de editie in oktober 2018 waren er 1,5 miljoen bezoeken op de dag zelf op funda en in de week daaraan voorafgaand 10,8 bezoeken, en de NVM berekende gemiddeld vijf fysieke bezichtigingen bij elke deelnemende woning. Net als voorgaande jaren zet funda alle middelen in om ook op zaterdag 30 maart weer meer dan 85 duizend zoekers op de been te krijgen. Op funda zelf, via een grootschalige campagne op Facebook: wij zorgen dat mensen ervan op de hoogte zijn.


2

Andere zoekers

Tijdens de NVM Open Huizen Dag bekijken zoekers niet alleen hun eerste woningkeuze(s) op hun wensenlijstje, maar kijken ze ook iets verder. Naar woningen in een andere prijscategorie of met andere kenmerken, of in een andere wijk of stad. Ze stellen zich letterlijk open.


3

Druk op het proces

Juist doordat er ineens veel andere kijkers de woning komen bekijken, wordt er druk gezet op de serieus geïnteresseerden die de woning al langer volgen. De NVM Open Huizen Dag creëert druk: een momentum. Net zoals bijvoorbeeld bij een veiling het geval is.


4

Beste prijs

Door al die extra aandacht en druk op de ketel kan ook de beste prijs eruit worden gehaald. Goed voor verkoper en makelaar.


5

Efficiënt

U kunt niet bij al uw objecten tegelijk zijn tijdens een NVM Open Huizen Dag. Verkopers nemen dus het grootste deel van de bezichtigingen voor hun rekening. Dat scheelt u werk, nu en later. Tegelijkertijd: deals worden niet gesloten. Die verantwoordelijkheid én die van een tweede bezichtiging met écht geïnteresseerden blijft bij u liggen.


6

Alles verkoopt

Natuurlijk is de markt niet in heel Nederland hetzelfde. Het platteland in Drenthe kent een andere dynamiek dan de Amsterdamse grachtengordel. Toch zien we tijdens de NVM Open Huizen Dag dat ál het aanbod aandacht krijgt.


7

Opvallen kan

Wilt u dat een bepaald object of zelfs uw hele aanbod ‘eruit springt’, dan kan dat ook in aanloop naar de NVM Open Huizen Dag. Met verschillende presentatie- en promotieproducten bieden wij u als makelaar daar alle kans toe. Zorg nu dat uw woningen opvallen!


Meer binnen dit onderwerp