Altijd en overal funda binnen handbereik met de iPad-app

 

Nu ook optimaal op de iPad: de funda-app

Het zou fijn zijn als de funda-app altijd en overal optimaal werkt, ongeacht op welk apparaat u de app gebruikt, bijvoorbeeld om potentiële kopers de nieuwste huizen te laten zien. We hebben goed nieuws: de funda-app is geoptimaliseerd en nu ook helemaal geschikt voor de iPad.

Tijdens de funda Hackathon X - 2020, een dag waarop alle funda-medewerkers 24 uur de tijd hebben om een probleem op te lossen, is ervoor gezorgd dat de funda-app voor de iPad terug is van weggeweest. Helemaal up-to-date dus en klaar voor gebruik. De funda-app was natuurlijk al beschikbaar voor op de smartphone, maar soms is een groter scherm nou eenmaal praktischer. Zeker als het om een kast van een huis gaat!

Feiten & cijfers

Als we kijken naar cijfers over het gebruik van funda in 2019, zien we dat 12% van de in totaal 650 miljoen bezoeken plaatsvond op een tablet, tegenover 19% op een desktop en 69% op een telefoon. Van alle tablets en mobiele telefoons bleek de iPad met 56 miljoen bezoeken het op een na populairste apparaat. Dat aantal bezoeken bestaat uit zowel gebruikers van de funda-app, als gebruikers van de mobiele website van funda.

Bezoeken op een tablet duren gemiddeld 3 minuten langer dan bezoeken op een mobiele telefoon

Behoorlijk wat bezoeken dus, en ze duren op de tablet langer dan op mobiel: gemiddeld 7 minuten en 20 seconden om precies te zijn, 3 minuten langer dan een mobiel bezoek doorgaans duurt. In die tijd worden bovendien meer objecten bezocht: gemiddeld zes, tegenover drie à vier op een mobiele telefoon.

We hopen dan ook dat de funda-app weer 100% aan uw verwachtingen voldoet. U kunt hem hier downloaden.

Meer binnen dit onderwerp