5. Objecten presenteren

 

Beter scoren met uw objecten

Hoe relevanter voor de funda-bezoeker, hoe hoger in de resultatenlijst. Dat is hoe de resultatenlijst van funda werkt. In dit artikel leggen we uit hoe u uw objecten beter kunt laten presenteren met funda Compleet om uiteindelijk hoger in de resultatenlijsten te staan. Ook kunt u dankzij Blikvanger meer interesse genereren.

U krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Dit geldt ook voor uw object. Daarom kan die eerste presentatie beter meteen goed zijn. Sommige potentiële kopers kijken alleen verder als er naast voldoende foto’s en een goede beschrijving ook een video toegevoegd is. Driekwart van de zoekers laat het aanvragen van een bezichtiging zelfs afhangen van de aanwezigheid van een plattegrond. En sommige zoekers hebben het liefst 360° foto’s. Wat te doen? Simpel: alle mediamiddelen inzetten om een zo compleet mogelijk beeld te geven van het object.

Maak uw object Compleet

Daarom biedt funda Compleet de mogelijkheid om gemakkelijk mediaproducten toe te voegen aan de elementen van funda Basis (onbeperkt aantal foto’s, overzicht van kenmerken, inzicht in bereik, interesse en leads). En ook nog eens voor een voordeliger tarief dan de losse onderdelen bij elkaar opgeteld.

Een zo volledig mogelijke omschrijving van het object en zijn kenmerken, gecombineerd met media maakt de informatie relevanter voor de bezoeker. Gevolg? Een hogere plaatsing in de resultatenlijst. Daarnaast leidt een compleet beeld tot kwalitatief betere leads. Ziet de presentatie van uw object er volledig en verzorgd uit, dan draagt dat volgens onderzoek positief bij aan het imago van uw kantoor.

funda Compleet

De drie extra mogelijkheden met funda Compleet

1. Plattegrond – direct duidelijkheid
Voor de funda-bezoeker is het van groot belang de (on)mogelijkheden van een object goed in te schatten. Zo weet de kopende partij direct of de ruimte wel of niet aan het eisenpakket voldoet.

2. 360° foto’s – breng het object tot leven
Met 360° foto’s geeft u zoekers het gevoel midden in het object te staan. De zoeker bepaalt zelf waar hij kijkt en bij welk detail hij wil stilstaan.

3. Video – gedetailleerde kennismaking
Via video biedt u de zoeker de mogelijkheid uitgebreid kennis te maken met de woning. U kunt er de sfeer van een woning mee vangen, hoe het licht valt, wat het uitzicht is in de keuken. Door in te zoomen op bijzondere details, vergroot u de kans dat de serieus geïnteresseerde zoeker tot actie overgaat.

Hoe zet u funda Compleet aan?

Op iedere objectdetailpagina in de funda desk vindt u in de rechterkolom het kader ‘Publicatie’. Hier kunt u funda Compleet bestellen. Het is zoals gezegd ook mogelijk om de presentatieproducten los te bestellen.

Opvallen in de resultatenlijst

Blikvanger is een instrument waarmee u uw object direct vanaf de plaatsingsdatum presenteert met meer ruimte in de resultatenlijst, meer foto’s, met een tekst over een unieke eigenschap én een kantoorlogo. Daar kijkt de bezoeker niet snel overheen. Zo maakt u een overtuigende eerste indruk bij huizenzoekers. U genereert meer kliks en extra kijkers. Tegelijkertijd werkt u aan de naamsbekendheid van uw kantoor en vergroot u de interesse.

Blikvanger

Zo zet u Blikvanger aan

U vindt Blikvanger op de objectdetailpagina van de funda desk aan de rechterkant. Klik daar op ‘Bestel’ om de Blikvanger te maken. Hier vult u een korte tekst in om de unieke eigenschappen van het object dat u in de schijnwerper wilt zetten, te beschrijven. Bijvoorbeeld iets wat op de foto’s niet direct duidelijk is. Deze tekst komt bovenaan in de Blikvanger te staan in een blauw kader.

Blikvanger instellen


De foto’s die u hier ziet, zijn de eerste drie foto’s die u in uw invoersysteem heeft ingevoerd. Het logo haalt Blikvanger van uw kantoorpagina, de gegevens van het object komen uit uw invoersysteem.

Als u op ‘Opslaan en bestellen’ klikt, verschijnt de Blikvanger na een verwerkingstijd van maximaal anderhalf uur op funda. Blikvanger is overigens niet in te stellen voor een huurcomplex.

Volgende stap

Vorige stap