Bouw mee met feedback en ideeën

Uw feedback is belangrijk

Elke dag werken we aan het verbeteren van funda in business en funda desk. Van oplossingen voor bugs tot volledig nieuwe producten. Uw feedback is hierbij van groot belang. Alleen samen met u als makelaar lukt het om funda succesvol te maken en te houden.

Feedback geven: zo werkt het

U hebt een suggestie of ziet iets wat niet goed werkt. Dan horen we dat graag. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Wanneer maken we werk van feedback? En wanneer juist niet? In deze video leggen we het uit.

Geef direct feedback

Feedback geven in 4 stappen

  1. Feedback geven: vertel ons wat u graag anders ziet op funda in business of in funda desk.
  2. Funda in business toetst uw feedback: we bekijken in hoeverre uw suggestie bijdraagt aan ons doel: het optimaal verbinden van vraag en aanbod op de vastgoedmarkt. Daarna toetsen we in welke mate uw feedback een grote groep makelaars of consumenten iets oplevert en of uw verzoek uitvoerbaar is binnen een aanvaardbare termijn.
  3. Aan de slag: als uw feedback positief scoort op bovenstaande punten, dan is de kans groot dat we met uw verzoek aan de slag gaan. Of er al mee bezig zijn. U hoort het van ons.
  4. Niet aan de slag: het kan ook zijn dat uw verzoek op dat moment niet binnen de huidige doelstellingen of planning past, dan hoort u dit natuurlijk ook van ons.