Kantoorleads

Kantoorprofiel wordt standaard landingspagina na klikken op makelaar

bijgewerkt -

Alle informatie over jouw makelaarskantoor op één pagina

Waarom deze aanpassing?

Voorheen landde een funda-bezoeker vanaf een objectpagina op verschillende ‘makelaarspagina’s: op een verzamelpagina met al het aanbod of op een kantoorprofielpagina. Om dat consistenter te maken, leiden we de funda-bezoeker die op een kantoor klikt voortaan altijd naar een kantoorprofiel.

Wat is er veranderd?

Wanneer een funda-bezoeker vanaf de objectpagina op de makelaar klikt, dan landt diegene vanaf nu meteen op het kantoorprofiel van de makelaar. Dit kan het standaard kantoorprofiel zijn – dat elke makelaar op funda heeft – of de Kantoorprofiel Pro-pagina als je deze als NVM-makelaar hebt geactiveerd. Het standaard kantoorprofiel toont informatie over het kantoor zoals contactgegevens, kenmerken en aanbod, met een doorlink naar de aanbodpagina. Qua inhoud is er weinig verschil tussen de verzamelpagina van het aanbod en het nieuwe kantoorprofiel.

Goed om te weten: er is niks gewijzigd aan Kantoorprofiel Pro.

Wat moet je hiervoor doen?

De wijziging van aanbodpagina naar kantoorprofiel gaat automatisch. We halen de beoordelingen en het aanbod van jouw kantoor uit onze database. In funda desk kun je de kenmerken checken en aanvullen.

Voor en na

Aanbodpagina (voor)

Kantoorprofiel (na)

'Met deze wijziging ligt de focus meer op jouw kantoor dan op je aanbod. Logisch, want dat is vaak de reden om door te klikken. En jouw unieke aanbod vinden ze ook nog steeds: win-win. '

Nina van Lith
Nina van Lith B2B Product Marketeer Heeft u vragen? Wij helpen u graag. Neem contact op

Bekijk alle platform updates